30-07-2018 Vakantie en Recreatie 0

Hebt u de ware gevonden? En wilt u diegene ten huwelijk vragen? Wij van sandair.nl bieden u een prachtige manier aan. Als modern bedrijf begrijpen we dat u wellicht als vrouw het huwelijksaanzoek wilt maken en uiteraard zijn mannenparen en vrouwenparen ook van harte welkom. Wij maken geen onderscheid maar willen juist dat ieder paar op Aarde gelukkig kan zijn in de liefde. U zoekt nu natuurlijk naar een bijzondere manier om het huwelijksaanzoek te doen. En dat is waar wij om de hoek kijken want we bieden u de mogelijkheid aan om dit in de lucht te doen. In één van onze vliegtuigen welteverstaan. Neem uw nietsvermoedende geliefde bijvoorbeeld mee naar de luchthaven voor een rondvlucht over Rotterdam. U bepaalt waar u naartoe wilt vliegen en dus ook waar het huwelijksaanzoek moet plaatsvinden in de lucht. Vanaf deze luchthaven hebt u immers nog heel wat prachtige stukken van de Randstad om voor te kiezen. Wat dacht u van een rondvlucht over de stad inclusief de Euromast? Of woont u in Den Haag, Delft of Leiden? Liever over het strand en de Noordzee vliegen om daar een huwelijksaanzoek te doen? Bij ons kan het allemaal. En u krijgt daarbij van ons altijd een overheerlijk glaasje bubbels. Geen neppe, maar echte champagne want hier moet op getoast worden, vindt u ook niet? Het is trouwens helemaal aan u hoe u het opzet want we bieden diverse arrangementen aan waar u een eigen draai aan kunt geven. Lees daarom snel even verder!

Dit is nog eens een origineel huwelijksaanzoek

Stel dat u een huwelijksaanzoek wilt maken in de lucht, dan hebt u in principe bij Sand Air drie opties die u verder uit kunt bouwen.

  • De eerste optie is het aanzoek in de lucht en dus in het vliegtuig waarmee we u rondvliegen. Kies zelf de duur van de rondvlucht uit. Meestal is dat namelijk 30 minuten maar u kunt er ook 20, 40 of zelfs een klein uurtje van maken. Het glaasje champagne is inbegrepen.
  • Maar u hoeft voor uw huwelijksaanzoek niet per definitie de lucht in. Wel zo prettig als u en/of uw partner niet zo van vliegen houden. Aan de staart wordt een tekstketting gebonden die op het afgesproken tijdstip over de plek van bestemming zal vliegen. Neem uw geliefde mee naar een geliefd park, naar de duinen, het strand, hartje centrum of gewoon bij u in de achtertuin. U kunt een tekst tot maximaal 26 tekens opstellen.
  • En ten slotte kunt u ook de combi uitkiezen. In dat geval maakt u eerst een rondvlucht waarna op een afgesproken tijdstip een tweede vliegtuig zal verschijnen met het huwelijksaanzoek aan zijn staart. Ook dan mag de champagne rijkelijk vloeien, mits het antwoord bevestigend is.

U leest het, wij zijn van alle markten thuis en staan graag open voor uw wensen en ideeën. Qua bestemming, tekst en zelfs het drankje kunt u bij ons letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Ook voor vlieglessen kunt u bij ons terecht

U kunt online direct het huwelijksaanzoek opstellen, samenstellen en indienen. Vink de opties aan, voeg de eventuele tekst toe en kies ook het vliegtuigje uit. Vervolgens vragen we u om een aantal contact- en adresgegevens en kunt u het bedrag direct via iDEAL overmaken. Naast dit huwelijksaanzoek kunt u overigens ook bij ons terecht voor een rondvlucht en is het zelfs mogelijk om onder de professionele begeleiding van de piloot zelfs de knuppel te bedienen tijdens de vlieglessen. Boek eens een proefles of geef het cadeau, dat is nog eens een origineel verjaardagscadeautje. Kijkt u ook eens op de site van Sandair.