09-09-2019 Mens en gezondheid 0

Ik heb al een tijd lang last van mijn gewrichten en besloot om bij mijn huisarts langs te gaan om mij te laten onderzoeken. Ik had vooral in de ochtend moeite om op gang te komen en voelde mij vaak stijf, of had pijn. Mijn huisarts had aangegeven dat ik last had van een veelvoorkomend probleem en dat ik last had van artrose, hij raadde mij aan om zoveel mogelijk te blijven te bewegen en zei dat naar een fysiotherapeut ook vaak kan helpen. De huisarts had met mij een heel verhaal gedeeld en thuis had ik het gevoel dat het allemaal iets te snel voor mij was gegaan. Ik besloot om online naar meer informatie te zoeken en vond toen de website hierhebikpijn.nl. Op deze website kon ik precies lezen wat deze aandoening inhoudt en wat ik het beste kon doen. Via de website kon ik ook een fysiotherapeut bij mij in de buurt vinden en besloot om een afspraak te maken. Ik heb al een paar jaar last van stijfheid en pijn in mijn gewrichten, maar dacht dat dit simpelweg hoorde bij ouder worden. Vooral in de ochtend was het lastig om uit bed te kopen en te starten met de dag. De huisarts had aangegeven dat ik last had van artrose en blijkbaar hebben veel mensen op oudere leeftijd van deze kwaal last. Door de stijfheid deed ik vaak niet veel en ik hoorde dat dit juist niet goed was. Maar het verhaal bij de huisarts ging te snel voor mij en hij had te veel informatie met mij gedeeld, waardoor ik het grootste gedeelte al weer was vergeten. Hij raadde mij aan om naar de fysiotherapeut te gaan en vooral veel te bewegen, maar ik wilde graag eerst meer lezen over artrose voordat ik de volgende stappen zou nemen.

Veel informatie over artrose op hierhebikpijn.nl

Toen ik online zocht naar meer informatie over artrose, vond ik al snel de website hierhebikpijn.nl. Op deze website staat veel informatie over verschillende klachten en ik kon ook veel over dit onderwerp lezen. Door dit artikel wist ik precies wat het probleem is en wat het veroorzaakt, daarnaast las ik ook wat de beste behandeling is. In dit artikel las ik ook dat het verstandig is om naar een fysiotherapeut te gaan. Op deze website kon ik gemakkelijk praktijken in mijn omgeving vinden en besloot om bij een fysiotherapeut langs te gaan om mijn artrose te laten behandelen.

Gemakkelijker bewegen

De fysiotherapeut onderzocht mij eerst en maakte daarna een schema van oefeningen voor mijn artrose. Ik ga nu een aantal weken naar de fysiotherapeut en merk dat ik gemakkelijker kan bewegen en daar ben ik erg blij mee. De behandeling slaat bij mij aan en ik hoop dat ik hierdoor uiteindelijk geen operatie hoef te ondergaan, want dit is voor sommige mensen de enigste oplossing. Voor een handig artikel over artrose raad ik hierhebikpijn.nl aan.

  • Op deze website las ik veel handige informatie over dit onderwerp
  • Ik las wat de oorzaak is en hoe je het kan behandelen
  • Ik vond een lijst met fysiotherapeuten bij mij in de buurt
  • Door de oefeningen kan ik nu gemakkelijker bewegen