02-08-2018 Vrije tijd en Hobby 0

Voor de beste sushi in Zwijndrecht en omgeving ga ik altijd naar Restaurant Aan de Maas. Ze hebben zoveel keuze en aantrekkelijke prijzen. De sushi smaakt verrukkelijk. Maar ze hebben ook heerlijke andere gerechten van vis en vlees. Het is namelijk een sushi, seafood en grill restaurant. De gerechtjes zijn net wat anders dan het eten wat je normaal terug ziet op een menukaart van een sushi restaurant. Vooral de desserts vind ik bijzonder. Soms kun je alleen een bolletje ijs krijgen, maar bij dit restaurant voor sushi in Zwijndrecht kun je een dame blanche of een aardbeien coupe bestellen. Voor de kleintjes staan er typische kindergerechtjes op de kaart, zoals:

Mijn man vindt dit overigens ook heel lekker. De St. Jakobsschelp, mijn lievelingsgerecht, staat ook op het menu. Echt om je vingers bij op te eten. Voor iedereen is er iets lekkers te bestellen bij deze sushi plek in Zwijndrecht.

Ideale plek voor groepen om sushi in Zwijndrecht te eten

Al vaker ben ik met een groep bij Restaurant Aan de Maas beland. Wat mij betreft is dit de ideale plek om met een grote groep collega’s, vrienden of familie sushi in Zwijndrecht te eten. De kaart is veelzijdig en het restaurant biedt veel ruimte en sfeer. In mijn team op het werk hebben we twee dingen gemeen, ons werk en onze liefde voor sushi. Ieder half jaar maken we daarom een uitstapje naar Restaurant Aan de Maas. Een paar weken geleden is een nieuwe collega zwanger geworden en ze durfde geen sushi meer te eten. Ze was bang dat je bij Restaurant Aan de Maas in Zwijndrecht alleen sushi en vis kon bestellen. Ik heb haar de menukaart laten zien en ze werd meteen enthousiast over het aanbod van de vleesgerechten. Ik en de rest van mijn collega’s waren opgelucht, we konden ons uitje naar Restaurant Aan de Maas gelukkig voortzetten. Het sushi restaurant in Zwijndrecht werkt volgens het “All you can eat” concept. Je kunt onbeperkt kiezen uit wel 100 gerechten. De prijzen zijn anders voor een lunch en een diner. Omdat het tijdens de lunch iets goedkoper is, reserveren wij altijd tijdens de lunch. In de zomer hopen we lekker op het terras te kunnen zitten. Deze ligt direct aan de Maas. Dat kan ook niet anders met de naam van het restaurant. Het is echt een heerlijke plek om te eten en even bij te praten met mijn collega’s. Niet alleen met mijn collega’s ga ik hier het liefste uit eten. Ook als we met onze familie een etentje plannen raad ik mijn broers en zussen altijd aan om voor mijn favoriete plek voor sushi in Zwijndrecht te kiezen. Voor kinderen tot en met 11 jaar bieden ze aantrekkelijke prijzen. Zo blijft het leuk om met je gezin en familie buiten de deur te eten. Ook met de familie is het leuk om buiten te zitten. De kinderen kunnen naar de boten kijken die langs komen op de Maas en de volwassenen kunnen van het lekkere weer en de gezelligheid op het terras genieten. De kinderen vinden het ook de lekkerste sushi in Zwijndrecht en vinden het vooral zo geweldig dat ze oer-hollandse patat en frikandel kunnen bestellen.

Reserveren voor groepen

Als wij met een grotere groep bij sushi in Zwijndrecht gaan eten, reserveren we altijd even. De avonden en weekenden kunnen druk zijn en zo weten we dat we zeker een tafel hebben. Nog een extra voordeel is dat ze iedere dag geopend zijn. Ik reserveer meestal via e-mail en en ik krijg altijd snel een reactie terug.