31-07-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Het valt te verwachten dat de taken van een luchthavenbeveiliger zeer uiteenlopend zijn. Ook zal er veel kennis en ervaring nodig zijn om luchthavenbeveiliging goed uit te kunnen voeren. Zeker tegenwoordig, met een constant toenemend aantal reizigers en een groter aantal bedreigingen. Ook luchthavens worden steeds groter en vereisen daarom nog meer beveiliging dan vroeger. Als luchthavenbeveiliger moet je constant op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hoe zit het beveiligingsprotocol van de luchthaven in elkaar? Wat zijn de nieuwste regels op het gebied van beveiliging? En zo kun je nog wel even doorgaan. De werkzaamheden van een luchthavenbeveiliger zijn heel uiteenlopend. Per dag zal ook verschillen wat er allemaal gedaan moet worden. En per luchthaven natuurlijk. Het spreekt voor zich dat de werkzaamheden op Schiphol Airport sterk verschillen met die op Groningen Airport. Maar voor ieder vliegveld geldt sowieso dat de taken heel secuur uitgevoerd moeten worden. Van parkeren tot inchecken en van boarden tot opstijgen, het veiligheidspersoneel moet constant attent zijn. Als luchthavenbeveiliger moet je daarom ook sterk in je schoenen staan en oog voor detail hebben. Daarbij is het echter ook belangrijk dat je het overzicht niet verliest. Luchthavenbeveiliging is kort gezegd dus een veeleisende, zeer belangrijke taak.

Ervaren luchthavenbeveiliger

Bij MKForceSecurity.nl worden luchthavens al jaren voorzien van luchthavenbeveiliging. Om deze reden is het bedrijf inmiddels ook een zeer ervaren luchthavenbeveiliger. De diensten en service die verleend worden, lopen sterk uiteen. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Passagierscontrole
  • Toegangscontroles
  • Controle van ruim- en handbagage
  • Beveiliging van luchthaventerreinen

Als luchthavenbeveiliger voert MKForce Security dus alle benodigde veiligheidstaken uit. Zo wordt rust en orde op de luchthaven bewaard en kunnen reizigers zorgeloos op vakantie of zakenreis. Iedere luchthavenbeveiliger die bij ons werkzaam is, beschikt altijd over de benodigde certificaten. Dit betekent dat ze allemaal in het bezit zijn van een BHV, EHBO, AED en VCA certificaat. Hierdoor kunnen onze werknemers altijd zeer bekwaam handelen in iedere situatie. Vanwege ontwikkelingen rondom vliegverkeer en voorvallen op vliegvelden is de sfeer op luchthavens soms wat gespannen. Met de juiste beveiliging kan ervoor gezorgd worden dat reizigers toch een gerust gevoel hebben. Hierbij is het ook van belang dat controles efficiƫnt uitgevoerd worden. Passagiers zijn het liefst zo snel mogelijk en natuurlijk zonder problemen door de controle. Door controles efficiƫnt en volgens vaste procedures uit te voeren is er duidelijkheid voor zowel reizigers als personeel en kan iedereen met een goed gevoel op reis. Bij MKForce Security doen we er alles aan om de veiligheid te waarborgen.

Service en diensten van kwaliteit

Bij MKForce Security zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze diensten en service. Ook omdat regels en andere zaken steeds veranderen. Voor een luchthavenbeveiliger is het cruciaal om mee te gaan met de tijd en op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. Doordat wij hier constant mee bezig zijn, kunnen wij u diensten en service van hoge kwaliteit leveren. Iedere luchthavenbeveiliger is hoog en goed opgeleid. Bovendien is iedere medewerker flexibel ingesteld en kan er indien gewenst gekeken worden naar extra opleiding. Wanneer er specifieke functies vereist zijn, kan een luchthavenbeveiliger hier snel en gemakkelijk de juiste certificaten voor halen. Zo kunnen de medewerkers overal waar gewenst ingezet worden. Bovendien hoeft u zich nooit af te vragen of er wel genoeg beveiligers beschikbaar zijn. Wij kunnen altijd ervoor zorgen dat iedere afdeling volledig bezet is. Daarnaast kunnen we veel andere materialen en diensten voor u leveren. Neem gerust contact op met ons als u aanvullende eisen hebt of als u meer over ons wilt weten. We staan graag voor u klaar.