12-08-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Een terechte vraag die wij van BouwAanvoerders regelmatig gesteld krijgen. De vraag “wat is bouwlogistiek?” is uiteraard een kernvraag en het antwoord bevat in verre maten onze kernactiviteit. Kijkt u ook eens op de site, bouwaanvoerders.nl, als u een duidelijk antwoord wilt op de vraag “wat is bouwlogistiek?”. U zult ook daar kunnen lezen dat u in ieder geval bij ons aan het juiste adres bent als u een logistieke oplossing zoekt. Transport, distributie, logistiek, het zijn termen die doorgaans samenvallen. Maar hebt u als bouwbedrijf of aannemersbedrijf dit allemaal wel goed geregeld? Als antwoord op de vraag wat is bouwlogistiek is het antwoord al snel duidelijk: het gaat om een goed gecoördineerde werkwijze, een duidelijke transparante oplossing voor het af- en aanrijden van vracht. Waar kunnen uw vrachtwagens langs, waar kunnen ze laden en lossen en wat voor overlast geeft dit voor de omwonenden. Voordat u aan een bouwproject moet dit tot op de bodem worden uitgezocht. Sterker nog, een plan moet opgesteld worden en u moet dit regelmatig met de gemeente bespreken voordat ze ook maar een enkele vergunning verstrekken. Er moeten immers heel wat voorbereidingen getroffen worden en qua bouwlogistiek kunt u al dat werk, uiteraard in goed overleg, aan ons uitbesteden. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u op dit moment omkomt in het werk? Dan hopen we zeker dat u even de moeite neemt om ons aan te schrijven of te bellen. Kijk op de site naar onze contactgegevens.

Op de vraag “wat is bouwlogistiek?” geven wij graag een passend antwoord

Wat betekent het voor u als wij de bouwlogistiek uit handen nemen? Het betekent in ieder geval het volgende:

  • Wij maken gebruik van handige Track & Trace codes. Daardoor weet u altijd waar bepaalde vracht zich op dit moment bevindt en wanneer u het kunt verwachten. Efficiënte en controleerbare logistiek, dat is wat u van ons mag verwachten.
  • Een digitaal dashboard waar u in real time al uw logistieke prestaties mee kunt inzien. Erg handig voor de boekhouding.
  • Op de vraag “wat is bouwlogistiek”, is een groot deel van het antwoord ook het harde werk. Naast deze prachtige ICT-omgeving zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de wielen van onze vrachtwagens niet voor uw gebouw stoppen maar op de juiste verdieping lossen.
  • En uiteraard zijn deze ICT tools speciaal ontwikkeld voor aannemers. De software is beschikbaar voor zowel Android, iOS en Windows.

Het antwoord op de vraag “wat is bouwlogistiek?” is veelvoudig, zoveel is u ongetwijfeld nu wel duidelijk. Wat is bouwlogistiek nu precies? Het is voor iedere opdrachtgever weer een compleet andere situatie. Wij willen voor iedereen een topservice kunnen bieden en dat betekent dat we vanaf het eerste contactmoment direct met u meedenken. We maken een plan op maat en pas als u compleet akkoord bent gegaan zetten we het om en gaan we aan het werk met de planning. Wilt u overigens liever alleen maar advies? Ook dan kunnen we u ongetwijfeld van dienst zijn.

Qua logistiek zijn wij van alle markten thuis

Het is geheel aan u om te bepalen welke diensten u wilt uitbesteden. Op de vraag “wat is bouwlogistiek?” kan geen eenzijdig antwoord gegeven worden want het is voor iedere situatie weer anders. We denken bijvoorbeeld graag mee bij het opstellen van een bouw- en veiligheidsplan maar kunnen ook het gehele logistieke proces uit handen nemen. Wilt u graag een adviesgesprek inplannen? Bel of klim in de pen en stuur een mail naar de klantenservice. U bent vervolgens van harte welkom bij ons op kantoor in Rijswijk.