20-11-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Na jaren wachten was het moment eindelijk daar. Onze laatste telg vloog het nest uit om te gaan studeren in de grote stad. Nu waren alle kinderen het huis uit. Mijn vrouw en ik waren weer de baas in huis. Nu zou je misschien verwachten dat dit een vreugdevol moment was, maar dat was het helaas niet. Wij voelden ons alleen in het grote huis, alsof het ons huis niet meer was. Verhuizen was geen optie, want de huizenprijzen zijn ver boven ons budget. We moesten dus wel in onze oude woning blijven wonen. Het akelige gevoel bleef. De enige resterende optie was verbouwen. Samen gingen we dus op zoek naar een timmerbedrijf in Zwolle. Een goed timmerbedrijf in Zwolle is doorgaans moeilijk te vinden, en als het al te vinden is, dan is het vaak heel duur. Vandaar dat wij op een gegeven moment al bijna bedacht hadden de handdoek in de ring te moeten gooien. Gelukkig hebben we dat niet gedaan, want we hebben uiteindelijk een heel goed timmerbedrijf hier in Zwolle weten te vinden, voor een hele schappelijke prijs bovendien. Wij hebben dit timmerbedrijf in Zwolle gevonden via het internet. Na een middagje de zoekmachine Google geraadpleegd te hebben, kwamen we op een gegeven moment uit op de site van Timmerij de Voorloper, te vinden op timmerwerken-dronten. Dit vonden wij gelijk een hele mooie site en we waren er dan ook meteen over uit dat we dit bedrijf in wilden huren voor onze verbouwing. Het is namelijk zo dat we hier precies vonden wat we zochten. Een kwalitatief goed timmerbedrijf in Zwolle met verschillende specialismen. Zo kan je bij dit bedrijf terecht voor:

  • Het maken en ontwerpen van tuinmeubelen
  • Allerhande renovatiewerkzaamheden
  • Scheepstimmerwerk
  • Overige bijzondere timmerwerken, je kan het zo gek niet bedenken

Met andere woorden: precies wat we nodig hadden!

Dit timmerbedrijf uit Zwolle maakte onze dromen waar

Omdat Timmerij de Voorloper over verschillende specialiteiten beschikt, was het precies de klusser voor ons. We wisten immers nog niet echt wat we precies aan ons huis wilden laten verbouwen. Het bleek dat mijn vrouw zich eenzaam voelde en een soort lege nestsyndroom opgevangen had nadat het jongste kind ging studeren. Ik daarentegen genoot van de vrijheid en ruimte. Gelukkig was dit timmerbedrijf uit Zwolle in staat goed naar ons te luisteren, onze wensen centraal te stellen en langs te komen om de situatie ter plekke te beoordelen. Ook werd zo een offerte opgesteld. Het contact verliep heel soepel. Contact opnemen kan via de website maar ook telefonisch. Na goed overleg hebben we besloten meerdere werkzaamheden door Timmerij de Voorloper uit te laten voeren.

Een nieuw thuis voor mijn vrouw en ik

Het timmerbedrijf uit Zwolle heeft een geweldige klus geklaard. En een behoorlijke klus, zo bleek achteraf. Na goed overleg hadden we namelijk besloten ons huis  grondig te renoveren. Voor mij kwam dat uit op een grote spelkamer voor mij alleen, met aan de wanden bijzonder scheepstimmerwerk. Dat deed me namelijk denken aan vroeger. Voor mijn vrouw was dit timmerbedrijf uit Zwolle in staat om een prachtige hondenkennel te realiseren. Met wat huisdieren erbij voelde ze zich al snel niet langer eenzaam. Omdat dit bedrijf gespecialiseerd is in onder andere tuinmeubelen, hebben we direct besloten ook onze tuin aan te pakken. De timmerman heeft prachtige tuinmeubels ontworpen en gemaakt. Als de hele familie weer compleet is kunnen we lekker met z’n allen in de tuin zitten en met de honden spelen. Al met al hebben we dus een zeer positieve ervaring gehad met dit timmerbedrijf in Zwolle.