25-12-2017 Marketing en Promotiemateriaal 0

Als je je bedrijf wilt promoten of als je wilt zorgen voor meer naamsbekendheid, dan heb je daar reclames voor nodig en promotiemateriaal. Dat laatste is vooral een goed idee als je inderdaad meer naamsbekendheid wilt voor jouw bedrijf. Via promotiemateriaal kun je je bedrijfsnaam of logo eenvoudig verspreiden onder veel mensen. Als deze mensen nog niet op de hoogte zijn van jouw bedrijfsnaam, dan zijn ze dat zeker na de verspreiding van het promotiemateriaal. Dat is fijn, want als ze later eens op zoek zijn naar een artikel dat jij toevallig verkoopt en ze komen via Google bijvoorbeeld bij jouw website terecht, dan zullen ze de naam herkennen. Misschien weten ze dan al niet eens meer waar ze de naam hebben gezien, maar het punt is dat er een lichtje gaat branden en dat is altijd goed. uiteraard is het verstandig om je promotiemateriaal goed te laten aansluiten bij de doelgroep of de tijd van het jaar. In de winter kun je bijvoorbeeld kiezen voor ijskrabbers. Maar als je doelgroep bestaat uit mensen die vaak nog geen auto hebben, dan is het geen goed idee om te kiezen voor dit promotieartikel. Het sluit aan bij het seizoen, maar niet bij de doelgroep. Je kunt dan bijvoorbeeld beter kiezen voor zadelhoesjes. Deze zijn altijd te gebruiken en worden vooral gewaardeerd in de natte koude seizoenen. In de zomer kun je ervoor kiezen om zonnebrillen te bedrukken. Je kunt zonnebrillen bedrukken en vervolgens naar een festival gaan. Als de zon schijnt, dan zijn er genoeg menen die geen bril hebben of er geen één bij zich hebben. Vervolgens kun jij of je team de bedrukte zonnebrillen verspreiden. Daarna draagt iedereen jouw zonnebril met jouw bedrijfsnaam of logo. Iedere festivalganger zal de naam van jouw bedrijf dus onthouden. Een goed voorbeeld van de effectiviteit van deze strategie is de Unox muts. Deze werd tijdens de Elfstedentocht verspreid onder de mensen. Vervolgens zag je overal oranje Unox mutsen. De Elfstedentocht wordt ook gefilmd, dus de mutsen kwamen ook op tv. Betere reclame kun je eigenlijk niet wensen. Het past ook precies, want de Unox worsten en erwtensoep zijn typisch winterse producten. Vervolgens werden de mutsen in de winter verspreid tijdens een winters evenement. Daarnaast eten mensen na een dag buiten in de kou vaak graag een lekkere kom met erwtensoep. Unox had het dus op alle fronten helemaal juist. Dat kun jij dus ook bereikten door in de zomer op een zomers festival leuke zonnebrillen te verspreiden. Uiteraard moet je deze zonnebrillen wel bedrukken en dat kan via promoboer.nl.

Zonnebrillen bedrukken doe je snel en voordelig via promoboer.nl

Als je op zoek bent naar promotiemateriaal en als je inderdaad voor de zomer graag zonnebrillen wilt bedrukken, dan kun je terecht op promoboer.nl. Via deze site kun je namelijk allerlei verschillende promotieartikelen bestellen en ook laten bedrukken. Qua promotiemateriaal kun je denken aan:

  • IJskrabbers
  • Aanstekers
  • Muismatten
  • Zadelhoesjes

Zonnebrillen horen hier dus ook bij en deze zonnebrillen bedrukken doe je eenvoudig via de site. Je kunt je ontwerp doorsturen en de experts van promoboer.nl gaan er dan mee aan de slag. Je kunt eerst een proefexemplaar bekijken voordat je een hele partij van bijvoorbeeld 1000 stuks bestelt. Wil je meer weten? Surf dan snel naar de website

Neem contact op als je vragen hebt over je bestelling

Wil je weten wanneer de bestelling wordt geleverd of wil iets anders weten, dan kun je altijd even contact opnemen. Als je zonnebrillen gaat bedrukken, dan kun je ook altijd contact opnemen op precies uit te leggen hoe je de zonnebrillen wilt bedrukken.