03-09-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Het boekhoud mannetje, wie is dat dan precies? Welkom bij het boekhoud mannetje. Het boekhoud mannetje is een bedrijf dat in 2010 begonnen is. Het is opgericht door onze enthousiaste en innovatieve medewerker Marc. Wij zijn uw allerbeste keuze voor een boekhouder in Tilburg. Om eerlijk te zijn kwam het idee voor dit bedrijf voort uit frustratie over de manier waarop veel boekhouders werken. Zij spreken een taal die voor de gemiddelde ZZP’er niet te begrijpen is, en rekenen torenhoge kosten voor simpele adviesgesprekken. Is er dan echt geen goede keuze voor een boekhouder in Tilburg en omgeving? Zeker wel, gelukkig is er www.boekhoudmannetje.nl. De service en bereikbaarheid van de gemiddelde boekhouder is vaak enorm onder de maat. Dat vinden wij erg jammer, en wij dachten bij onszelf: Dat moet toch anders kunnen? Het is ons doel om voor iedere ZZP’er een betaalbare, flexibele service te verlenen voor een eerlijke prijs. Dat moet toch niet te veel zijn? Inmiddels bestaat het team uit maar liefst vijf enthousiaste professionals die deze visie delen. Wij zorgen er voor dat u zich zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over uw financiële administratie. We regelen alles voor u, met maandelijks bijgewerkte administratie, heldere kwartaaloverzichten, al uw BTW-aangiftes en nog veel meer. Daarnaast kan u bij ons altijd tussendoor terecht voor vragen zonder dat u hier direct een factuur voor ontvangt. Welke boekhouder in Tilburg doet dat tegenwoordig nog voor u? Wij vinden goede service belangrijk voor onze cliënten. Ondernemers onder elkaar die altijd voor elkaar klaar staan. Dat is het idee achter ons bedrijf. U hoeft bij ons alleen maar uw bonnetjes, facturen, afschriften en brieven in een grote envelop naar ons toe te sturen en wij regelen de rest! Dat is nog eens een verademing. Ik verwijs u graag door naar onze website, waarop u uitgebreide informatie kan vinden over hoe wij te werk gaan, wie we precies zijn en meer. We regelen al uw zaken voor een eerlijke prijs. Geen boekhouder in Tilburg die daar tegenop kan. Maak het uzelf ook gemakkelijk sn stap snel over!

De beste keuze voor een boekhouder in Tilburg, maar hoe werkt het precies?

Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend en ingewikkeld de financiële administratie van uw bedrijf kan zijn. Het is voor de doorsnee ZZP’er bijna onmogelijk geworden om geheel de eigen administratie bij te houden. Zou het niet perfect zijn als u alles gewoon kon bewaren, in een grote envelop kon stoppen en opsturen, waarna u er geen omkijk meer naar heeft? Die droom is nu werkelijkheid geworden bij de meest servicegerichte boekhouder in Tilburg en omstreken. Tegenwoordig hebben wij zelfs een app waarmee u uw facturen en bonnetjes kunt inscannen. Zo wordt het nog gemakkelijker om van onze service gebruik te maken. U heeft bij ons ten alle tijden inzicht in uw eigen administratie, en wij staan dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij bieden dit alles aan voor een prijs van slechts €100 Euro per maand. Geen verborgen kosten of achteraf ineens gefactureerd worden voor een gesprek. Wij zijn er echt voor u en uw onderneming. In Tilburg is er geen boekhouder meer geschikt om u te helpen met uw administratie. Kies voor:

  • Ruime ervaring
  • Snelle werkwijze
  • Uw wensen centraal

Zorgeloos ondernemen, dat is pas fijn.

Wanneer u uw administratie gedeeltelijk of geheel aan ons overdraagt zal u hier veel tijd en frustratie aan besparen. U kunt op onze website verschillende verhalen lezen van ondernemers die u voorgingen en nooit meer anders willen. Kies ook voor zorgeloos ondernemen, kies voor het boekhoud mannetje, de meest betrouwbare boekhouder van Tilburg.