18-06-2018 Webdesign en Webdevelopment 0

Nog niet zo heel lang geleden ben ik eens op het internet gaan zoeken naar een andere aanbieder van vps hosting omdat ik niet meer tevreden was over mijn huidige vps hosting. Het was namelijk zo dat ik altijd heel veel geld moest betalen voor deze vps hosting en daar kreeg ik nauwelijks iets goeds voor terug. Ik had namelijk heel vaak problemen met mijn server en als ik dan naar het bedrijf belde dat verantwoordelijk was voor deze server, dan kreeg ik nooit gehoor. Dat belemmerde mij behoorlijk in mijn werk en vandaar dat ik laatst uitgebreid ben gaan zoeken naar nieuwe vps hosting. Deze heb ik uiteindelijk weten te vinden via Xitens.nl. Dit bedrijf kwam ik op het spoor toen ik op diverse fora op zoek ging naar meer informatie over de mogelijkheden die er tegenwoordig geboden worden wanneer het gaat over vps hosting. Het is namelijk zo dat er de laatste jaren steeds meer aanbieders bij zijn gekomen, maar ik wilde graag met een gaan werken die ook een eigen datacenter in Nederland had. Ik heb hier namelijk meer vertrouwen in dan wanneer dit datacenter in het buitenland staat. Je kunt daar dan nooit heel goed toezicht op houden en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat de mensen van Xitens.nl op dit vlak allemaal te bieden hebben. Ik was aangenaam verrast toen ik las wat dit bedrijf mij allemaal te bieden had. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik niet helemaal thuis ben in de wereld van alle technische details omtrent de VPS, maar ik had al heel snel in de gaten dat ik hier heel veel moois voor weinig geld zou kunnen ontvangen. Vandaar dat ik graag even contact wilde opnemen met de mensen van dit bedrijf. Ik heb daarom diezelfde dag nog even met een van de vriendelijke medewerkers van Xitens.nl gesproken.

Ik vond heel goede en betaalbare vps hosting via Xitens.nl

Toen ik eenmaal contact op ging nemen met de mensen van Xitens.nl, wilde ik graag weten wat zij mij zouden aanraden. Ik heb namelijk zelf niet heel veel verstand van vps hosting en vandaar dat ik graag advies wilde inwinnen. Ik werd doorverbonden met een specialist die mij heel goed wist uit te leggen wat ik allemaal nodig had. Dat was voor mij heel prettig want ik ben niet helemaal bekend met termen zoals bijvoorbeeld ‘Volledige enterprise SSD storage’ en ‘Raid 10 configuratie’. Ik weet dan niet helemaal waar het over gaat, terwijl het wel belangrijk is om hier even aandacht aan te schenken. Gelukkig konden de mensen van Xitens.nl mij dit allemaal heel goed uitleggen en hoe meer zij mij vertelden, hoe enthousiaster ik werd om met hen te gaan samenwerken. Ik kan u daarom ook van harte aanraden om een keer naar de site van Xitens.nl te komen kijken wanneer u ook op zoek bent naar vps hosting. Ik kan u garanderen dat men u hier heel goed weet te helpen en dat u hier voor een heel goede prijs geholpen zult zijn. Kom daarom snel een keer naar Xitens.nl surfen.

U zult merken dat u hier voor een goede prijs geholpen zult worden

Wanneer u nog geen kijkje heeft genomen op de site van Xitens.nl, zou ik u willen aanraden om dit alsnog snel even te doen. Hier kunt u namelijk:

  • meer details vinden over het Datacenter van Xitens.nl in Dronten
  • meer technische details lezen over de server
  • kijken welke besturingssystemen compatibel zijn met de server

Ik hoop dat u snel een keer naar Xitens.nl wilt surfen.