18-06-2018 Smartphone en Tablet 0

Tot een tijdje geleden dacht ik dat een iphone autolader tot het verleden behoorde. Tegenwoordig laden we onze telefoons toch allemaal via usb kabels op? Maar als jij hier, net als ik, vaak gebruik van maakt, dan ben je vast ook al tot de conclusie gekomen dat de telefoon nu niet erg snel oplaadt, als je het op deze manier aanpakt. En dit is met de iphone autolader wel anders!

  • Lightning kabel
  • Inclusief extra usb aansluiting

Met de iphone autolader die je op de website van het bedrijf AppelOplader kunt kopen, kun je niet een maar zelfs twee telefoons tegelijk opladen. Ook handig als je bijvoorbeeld uit je werk komt en je hebt zowel een lege telefoon als een lege ipad. Je kunt deze allebei tegelijkertijd aan de iphone autolader hangen en opladen. Wel zo makkelijk als je het mij vraagt! Ik maak hier tegenwoordig dan ook vrijwel iedere dag gebruik van. Ik maak lange dagen op kantoor en ik duik vaak aan het einde van de werkdag nog graag even de sportschool in. Als ik iets vervelend vindt, dan is het wel om te moeten sporten zonder muziek en hier gebruik ik dus mijn telefoon voor. Wanneer mijn telefoon niet voldoende batterij overheeft, dan wordt dit natuurlijk een beetje lastig. Gelukkig is dit dus inmiddels makkelijk op te lossen dankzij de iphone autolader. In de rit naar de sportschool toe kan ik eigenlijk altijd mijn telefoon weer voldoende opladen om tijdens mijn training heerlijk te kunnen genieten van mijn eigen playlist.

Koop ook een iphone autolader

Ik word er helemaal blij van dat ik de iphone autolader heb gekocht als ik er aan denk hoe handig dit van pas zal komen wanneer ik met mijn vriendin naar Frankrijk ga van de zomer. We dromen er al jaren van om gewoon eens met onze eigen auto naar Zuid Frankrijk te rijden en hier heerlijk te gaan kamperen. De rit naar Zuid Frankrijk duurt natuurlijk wel een tijdje en dan willen we natuurlijk wel onze telefoons kunnen blijven gebruiken. Dankzij de iphone autolader is dat dus geen enkel probleem. En door de extra usb aansluiting die in de iphone autolader kunnen we zelfs onze telefoons tegelijk opladen. Het lijkt mij nu al heel erg handig om hier gebruik van te kunnen maken. Ga jij ook van de zomer voor een lange tijd in de auto zitten? Dan kan ik je echt aanraden om hiervoor een iphone autolader te kopen op de website van het bedrijf AppelOplader.

De voordelen van de aankoop

Natuurlijk heb ik niet zomaar op de eerste de beste website een autolader. Ik heb hier eerst eens goed onderzoek naar gedaan, zodat ik ook zeker wist dat ik de juiste keuze maakte op dit gebied. Dit kreeg ik uiteindelijk voor elkaar op de website van het bedrijf AppelOplader. Niet alleen verkopen ze hier de iphone autolader, maar ook een heleboel andere opladers en losse kabel voor de Apple apparaten. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen op deze website om te zien wat ze hier allemaal in het assortiment hebben. Het is erg prettig dat ze hier geen kosten rekenen voor de verzending en wanneer je voor 15.00 uur ’s middags je bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Dat is natuurlijk wel zo fijn! Ook kun je ervoor kiezen om pas achteraf te betalen. Het is uiteraard niet verkeerd om al van de autolader te kunnen genieten en hier nog niet voor te hoeven betalen!