22-05-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wat moet je doen als je iPhone geen service meer heeft? Dat is natuurlijk een vervelende situatie. Het liefst wil je natuurlijk de hele dag bereikbaar zijn zodat jouw vrienden en familie je altijd kunnen bereiken. Wat kun je dan doen als je iPhone geen service heeft? Jouw sociale leven is natuurlijk van groot belang en dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom kun je terecht bij gsmerz4u. Bij hen ben je op het juiste adres voor een goedkope telefoon reparatie. Wat kun je zoal doen en vinden op hun website? Dat is onder meer het binnen enkele seconden vergelijken van professionele gsm reparatiepunten bij jou in de buurt. Je hebt daarbij altijd de zekerheid dat de beste prijs-kwaliteit bij jou uitkomt  als je je mobiel laat maken. Het is belangrijk dat er natuurlijk een vestiging bij jou in de buurt is.

Er zitten bijvoorbeeld vestigingen in:

  • Amsterdam
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Rotterdam

Hoe los je het probleem op als je iPhone geen service heeft?

je wilt natuurlijk zo snel mogelijk dat het probleem wordt opgelost. Al de reparatiewinkels van gsmerz4u werken op dezelfde manier, dat is namelijk op basis van No cure, not pay! Dat wil zeggen dat wanneer de reparatie geen werkende telefoon oplevert jij niet voor de reparatie hoeft te betalen. Je ontvangt tevens altijd op zijn minst 3 maanden garantie en dit kan soms worden verhoogd naar 6 of 12 maanden. Hoe je dus het probleem oplost als je iPhone geen service meer heeft? Naar een punt toe in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag of Rotterdam en zorgen dat jouw mobiel daar klaar kan liggen om gerepareerd te worden. Er werken namelijk al jaren reparateurs die weten hoe ze smartphones moeten repareren en hebben dus ook ervaring met het maken van een iPhone wanneer die geen service heeft. Bij de reparatie kun je kiezen tussen originele en niet originele onderdelen. Niet originele onderdelen hebben een kwaliteit die je kunt vergelijken met originele onderdelen maar deze zijn wel een stuk goedkoper omdat de fabrikant van deze onderdelen niet de officiële leverancier is van dat bepaalde merk.

Wat zijn de garanties van gsmerz4u?

Veel gsm reparatiepunten bieden tegenwoordig de mogelijkheid om de telefoon door een haal en breng service te laten repareren. Dat klinkt heel ideaal en dat is deze service ook want wanneer jij weinig tijd hebt om bij een van de reparatiewinkels langs te gaan dan kan jouw mobiele telefoon simpelweg worden opgehaald en weer teruggebracht wanneer er bij jouw iPhone geen service meer is geconstateerd. Binnen twee werkdagen wordt de iPhone die geen service meer heeft gerepareerd door de reparateurs die ieder professioneel zijn. Er wordt vervolgens telefonisch contact opgenomen zodra de reparatie voltooid is om vervolgens jouw mobiel weer in ontvangst te kunnen nemen. De tijd en plek kunnen worden afgesproken met de reparateurs en meestal hoef je pas te betalen als de mobiel weer terug is gebracht. Dan kun je contant of met de pas betalen, dat hangt er natuurlijk vanaf waar jouw voorkeur ligt. Kortom, heeft jouw iPhone geen service? Neem contact op met hen!