24-04-2018 Vrije tijd en Hobby 0

Op zoek naar een goede, gratis flightradar? Vluchtvolgen.nl heeft precies wat je zoekt. Op de website zijn verschillende flightradars beschikbaar voor iedereen die een vliegtuig wil volgen. Vliegtuigen van over de hele wereld zijn op de beelden te zien. Het maakt dus niet uit waar vandaan het vliegtuig vertrekt of waar het heen gaat, bij Vluchtvolgen is het toestel te vinden en live te volgen. Wat het fijne is aan deze flightradar is het feit dat hij helemaal gratis is. Maar daarnaast is hij ook heel veelzijdig. Je kunt overal op in- en uitzoomen en er is veel informatie over de vluchten te vinden. Kies de flightradar van Vluchtvolgen, omdat:

  • Alle vluchten van over de hele wereld er te vinden zijn
  • Er veel nuttige en ook leuke informatie gegeven wordt
  • Je niet hoeft te betalen voor de service en er dus geheel vrijblijvend van gebruik kunt maken
  • Alle Nederlandse luchthavens erop vertegenwoordigd zijn

Op vluchtvolgen.nl worden veel leuke, aanvullende opties aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs Google Earth kaarten gebruiken voor de flightradar. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een plug-in downloaden. Op de website zie je precies hoe je dat moet doen.

Gebruik de flightradar waar je ook bent

De flightradar van vluchtvolgen.nl is heel flexibel. Je kunt er vluchten volgen waar je ook bent. Gebruik je mobiel, tablet, laptop of computer. Op ieder apparaat werken de flightradars uitstekend. De website is aangepast aan mobiel gebruik, ook wel responsive webdesign genoemd, en is daarom overal te gebruiken. Ben je onderweg of ben je zelf op het moment op vakantie? Ook dan kun je de flightradar van Vluchtvolgen dus gemakkelijk raadplegen. Voor een vliegtuig volgen heb je alleen een mobiel of tablet nodig met goed (genoeg) werkend internet. Vanuit je hotel, de trein en waar dan ook kun je dus vliegtuigen tracken. Zeker voor de fanatieke vliegtuigspotter is dit natuurlijk ideaal. Je bent altijd op de hoogte van het actuele vliegverkeer en kunt daardoor op het juiste moment op de juiste plek zijn om een vliegtuig te spotten. Daarnaast kun je allerlei informatie vinden op de flightradar. Naast basisinfo als het vluchtnummer, de vertrektijd en de aankomsttijd, kun je nog veel meer zien. Kijk bijvoorbeeld hoe snel het toestel op dat moment vliegt. Of volg op welke hoogte vliegtuigen vliegen. Zelfs informatie over het type vliegtuig en over de fabrikant is te achterhalen. Als vliegtuigspotter en ieder andere vliegtuigliefhebber haal je op vluchtenvolgen.nl je hart op.

Volg de vlucht van familie en vrienden live

Je hoeft het niet langer alleen te doen met aankomst- en vertrektijden. Je kunt nu de vlucht van vrienden en familie op de voet volgen. Dankzij de live flightradar weet je precies waar het vliegtuig zich bevindt en of het nog op schema ligt. Zelfs vertragingen zijn direct te zien op de website. Je weet dan nog eerder dan de mensen in het toestel of het vliegtuig vertraging heeft. In veel gevallen kun je nog geen contact opnemen met de mensen in het toestel (hoewel in-flight wifi steeds gebruikelijker wordt), maar je weet zelf in ieder geval direct waarom een vlucht nog niet geland is. Door de flightradar in de gaten te houden, heb je een veel geruster gevoel wanneer iemand die je kent in een vliegtuig zit. Daarnaast is het heel leuk om een flightradar te bekijken en vluchten te volgen. Je zult verstelt staan wanneer je de radar voor het eerst ziet met alle kleine, gele vliegtuigjes. Op de drukste momenten kun je Europa bijna niet meer terugvinden op de kaart. Probeer het direct zelf online.