22-11-2020 Vakantie en Recreatie 0

Breekt binnenkort de lente of zomer weer aan en moet jij je in bikini of badpak vertonen? Veel vrouwen vinden het vreselijk moeilijk om hun lijf te moeten showen en vermijden het daarom zoveel mogelijk. Zonde natuurlijk, want je mag trots zijn op je lijf, precies zoals het is. Er zijn wel een paar dingen die je kunt doen om je zelfverzekerder te voelen, en dat begint natuurlijk met een mooi badpak of een trendy bikini van zwemkleding.nl. Zorg ervoor dat je een exemplaar draagt dat je zelf super mooi vindt en dat qua kleur past bij jouw huid. Bovendien is het belangrijk dat je de juiste maat draagt. Probeer je dus niet in een maatje M te persen als je toch echt een L nodig hebt. Dit ziet er niet mooi uit en het is bovendien totaal onbelangrijk welke maat je draagt. Als je je mooie badkleding eenmaal hebt geshopt dan is het tijd om jezelf van top tot teen te verzorgen. niet dat dit perse moet, maar veel vrouwen voelen zich al zelfverzekerder als ze hun hele huid lekker hebben gescrubd en ingesmeerd met bodylotion. Het maakt niet uit wat je gewicht is, want als je er verzorgd uitziet dan voel je je ook al beter. Daarna kun je je nagels lakken, en vergeet daarbij vooral je teennagels niet. Zeker als je in bikini of badpak moet ziet dat er leuk uit, en het geeft een extra zomers tintje aan je look. 

Hoe voel je je zelfverzekerd in bikini?

Lekker bijbruinen voordat je je bikini aan moet

Wat ook veel vrouwen helpt om zich zekerder te voelen zijn een paar bezoekjes aan de zonnebank. Je bent dan niet zo bleek meer (als je dat al was…) en dat scheelt ook al in je zelfvertrouwen. Je hebt dan minder dingen om onzeker over te zijn en flaneert wat makkelijker over het strand in je badkleding. Het allerbelangrijkste voor je zelfvertrouwen is echter niet dat je je hele lijf gaat verzorgen, maar dat je eens goed op andere vrouwen gaat letten. Jij bent namelijk heus de enige niet die geen perfect lichaam heeft. Zodra je je gaat focussen op alle vrouwen die imperfecties hebben in plaats van op die enkele zogenaamd perfecte vrouwen ga je namelijk inzien dat jij er ook mag wezen. 

Samengevat: Vol zelfvertrouwen in die bikini

Er zijn dus een aantal dingen die je kunt doen om je beter te voelen in je badpak of bikini, welke we hier even voor je opsommen:

  • Koop een exemplaar dat goed past en die je erg mooi vindt
  • Verzorg je huid goed en lak eventueel je nagels
  • Focus je op alle normale vrouwen in plaats van enkel de ‘perfecte’ vrouwen

Als laatste is het belangrijk om te weten dat je zelfvertrouwen niet afhangt van hoe je eruit ziet. Mannen vinden vaak vrouwen ie zich zelfverzekerd voelen super aantrekkelijk, ongeacht hoe ze eruit zien. Fake dus je zelfvertrouwen, en merk dat je dan toch meer aandacht krijgt dan je zou denken. En bedenk je te allen tijde dat niemand, echt niemand perfect is, en dat dat ook helemaal niet nodig is.