22-01-2019 Vakantie en Recreatie 0

We zijn al jaren vrienden. Maar het leven is hectisch, we wonen allemaal in dezelfde stad. we doen allemaal ander werk en hebben kort gezegd allemaal een ander leven. Onze vriendschap is heel belangrijk voor ons en daarom maken we elke week tijd voor elkaar vrij. We spreken graag met elkaar af om de week met elkaar door te nemen. Een van mijn vrienden heeft een jong kindje terwijl een andere vriend nog steeds vrijgezel is. De verschillen zijn dus groot. We maken allemaal volstrekt andere dingen mee. Het is juist daarom ook heerlijk om elke week bij te kletsen. Zo blijven we op de hoogte van elkaars leven. We spreken graag in een biljart café af. Voor de heren is het fijn als we wat kunnen doen en tijdens het spelen praten we bij. Lekker ongedwongen. Biljarten vinden we leuk om te doen. We zijn allemaal super gemotiveerd want we willen graag winnen. Het is elke week weer heel gezellig en ik ben blij dat ik mijn vrienden elke week spreek. Als ik mijn collega’s vertel dat ik mijn vrienden elke week zie dan zijn ze vaak jaloers. Veel collega’s spreken hun vrienden misschien een keer per maand. Dat vinden wij te weinig en daarom maken we altijd tijd voor elkaar.

Ontspannen bij het biljart cafe

Onze vrouwen begrijpen er niet zo veel van. Waarom we af spreken in een biljart café dat is een raadsel voor de dames. ‘Daar zijn we toch veel te jong voor’, vinden onze vrouwen. We delen deze mening bepaald niet. Een biljart café is een plek waar mannen elkaar ontmoeten. We komen hier voor een mannen avond en bij dit café zitten we dan ook helemaal goed. We vinden het leuk om wat te doen en een potje biljarten is dan een prima oplossing. Daarnaast is het ontspannend als je daar ook nog eens een koud drankje bij kan drinken. Het is nu al een aantal jaar een vaste traditie en er is nooit iemand die hier verandering in heeft aangebracht. We doen dit al sinds onze opleiding. Maar dit blijven we toch elke keer weer doen. Het is gezellig en fijn om alles te kunnen bespreken. Met deze vrienden kan ik alles bespreken en voel ik me echt helemaal op mijn gemak.

Biljarten en een drankje drinken

Mannen hebben het nodig om te ontspannen. Voor mannen werkt het goed om wat te doen. Voor veel mannen is sport dan ook een onderdeel van het weekend. Wij kiezen er voor om een drankje te drinken in ons favoriete biljart café. Daar zijn alleen maar andere mannen en hier voelen we ons prettig bij. Een mannen avond bestaat namelijk vooral uit het praten over de vrouwen in ons leven. Waarom wil je naar dit biljart café:

  • Speel een potje biljarten terwijl je bij klets
  • Drink een heerlijk drankje aan de bar
  • Voor mannen is dit een superfijne plek
  • Als je graag spelletjes speelt
  • Dansen op leuke muziek

Elke week bijkletsen en de week met elkaar doornemen. Het blijft voor ons een van de beste momenten van de week. We vinden gewoon heel gezellig om in het café af te spreken. Bij biljart café De Nieuwe Brug is het altijd gezellig. We biljarten hier graag met elkaar. Maar we kunnen hier ook even aan de bar wat drinken. Dat vinden we ook enorm gezellig. Dit biljart café is super leuk om de avond door te brengen. Kom je ook lang om te biljarten of een drankje te drinken? Wil je meer weten: cafe-denieuwebrug.