31-01-2020 Vrije tijd en Hobby 0

Originele vrijgezellenfeesten organiseren is altijd moeilijk. Je moet rekening houden met de hoeveelheid gasten, hoeveel eten en drinken er is, een goede locatie en natuurlijk leuke activiteiten. Vaak is het moeilijk om aan alles tegelijk te denken en kan zo’n dag inplannen veel stress veroorzaken. Daarom helpen wij bij Outdoor Unlimited u graag bij het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen in Twente. Ons team zorgt er graag voor dat uw dag probleemloos verloopt en dat u zonder stress een onvergetelijke dag kan beleven. Om u alvast op weg te helpen, hebben wij een paar arrangementen klaargezet, zodat u de perfecte dag kan plannen. Heeft u eventuele speciale wensen of eisen? Neem dan contact op met onze website, en dan helpen wij u hier graag mee.

Onze arrangementen

Om u te helpen met inspiratie hebben wij alvast een aantal originele vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Twente voor u klaar gezet. Dit kan u Vrijgezellenfeest vrouwen in Twente organiseren?natuurlijk gebruiken als inspiratie, maar u kan deze kant-en-klare arrangementen natuurlijk ook direct boeken. Bij eventuele speciale wensen die u heeft kan u contact opnemen met ons via onze website, of via telefoon of mail. Wij helpen u graag het beste vrijgezellenfeest in Twente te organiseren.

De 6 vaste arrangementen die wij aanbieden zijn:

  • Outdoor Commando
  • Jackass
  • Beat the Bachelor
  • New Kids
  • Total Bullshit
  • Gooische vrouwen

De prijzen van onze arrangementen verschillen tussen 20€ per persoon tot 32,50€ per persoon. De details van de arrangementen zijn te vinden op onze website. Bij het boeken van een van onze arrangementen is het handig om door te geven hoeveel personen het om gaat, en welk arrangement u wil. Wij houden ook rekening met uw wensen, en willen graag overleggen met u. Wees dus niet bang om contact op te nemen.

Elk arrangement heeft zijn eigen unieke twist, wat ook aan de naam te zien is van het arrangement. Zo gaat de vrijgezel met zijn of haar vrienden allemaal lompe stunts doen zoals in de film Jackass, of het Total bullshit arrangement dat 6 compleet verschillende opdrachten door elkaar gooit met verschillende thema’s. Uiteraard wordt een drankje en een hapje verzorgt bij al onze arrangementen, en u kan zelfs nog kiezen om met een gezellige barbecue te eindigen.

Over ons

Bij ons kan u terecht voor de leukste vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Twente! Daarnaast organiseren wij ook nog eens feesten voor bedrijven, particulieren zoals bijvoorbeeld familiedagen of kinderfeestjes, maar ook schooluitjes. Al onze arrangementen worden aangeboden op onze unieke buitensportaccommodatie in Den Ham. Kijk snel bij onze verhuur mogelijkheden en zie welke leuke arrangementen wij voor u hebben. Wij helpen graag met het rekening houden met specifieke wensen zoals allergieën, diëten of andere speciale situaties.

Wacht dus niet langer, en kijk snel wat Outdoor Unlimited voor u heeft te bieden. Al onze arrangementen verzekeren een onvergetelijke dag, voor jong en oud. Daarom zijn wij niet voor niets gespecialiseerd in het organiseren van de perfecte dagen voor onze klanten. Ons team staat altijd klaar om te helpen, dus wees niet bang om vragen te stellen of langs te komen op onze locatie om te zien waar u de dag van uw leven gaat houden.