18-01-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Een bedrijfsuitje in Twente houden is een goed idee als jullie bedrijf in deze regio gevestigd is! In sommige bedrijven is het een goede gewoonte om meerdere keren per jaar een uitstapje te maken met alle collega’s, terwijl anderen dit helemaal niet doen. Tegen de laatste groep zouden we willen zeggen, het is echt aan te raden om dit wel te doen! Zie je elkaar immers alleen maar op de werkvloer, dan zul je het onderling vaak ook alleen maar over werkgerelateerde onderwerpen hebben. Je zult met elkaar doorspreken wat er nog gedaan moet worden, problemen waar je tegenaan gelopen bent en al dat soort zaken. Maar over je familie, je sociale leven of andere persoonlijke zaken zul je niet snel spreken. Tijdens een bedrijfsuitje in Twente kan dit juist wel eens een keer. Je kunt met elkaar in gesprek gaan over andere zaken dan het werk en elkaar zo eens wat beter leren kennen. Als je weet wat er speelt bij iemand, dan kun je ook meer begrip voor elkaar opbrengen en kun je elkaar beter ondersteunen onder werktijden. Een bedrijfsuitje in Twente kan dus zeker helpen om de sfeer te verbeteren.

Bedrijfsuitje Twente voor teambuilding

Maar niet alleen dat kan beter worden tijdens een bedrijfsuitje te Twente, als je kiest voor het doen van een teambuildingsactiviteit, dan kun je ook nog eens beter met elkaar leren samenwerken. Soms hebben mensen talenten waar je geen idee van had en zijzelf misschien ook niet. Ieder doet immers enkel wat er van hem of haar gevraagd wordt in zijn of haar functie. Het kan best zijn dat dan lang niet alle kwaliteiten en vaardigheden van iemand naar boven komen drijven en dat is natuurlijk zonde. Niet alleen voor die betreffende persoon is het zonde, maar ook voor het bedrijf. Je benut dan iemands sterke punten niet volledig en dat is jammer. Houd je echter een bedrijfsuitje in Twente en kies je voor teambuildingsactiviteiten, dan kun je er dus achter komen of iemand onvermoede kwaliteiten heeft. Misschien blijkt iemand die wat bedeesd over komt eigenlijk heel goede leiderschapskwaliteiten te hebben of is iemand veel creatiever dan je had gedacht. Als je dit eenmaal van iemand weet, dan kun je dit ook op de bedrijfsvloer benutten en dat levert altijd voordelen op, voor alle partijen. Het is dus best een idee om voor een bedrijfsuitje in Twente eens te kiezen voor teambuildingsactiviteiten!

‘t Twents Kwartiertje biedt veel mogelijkheden

Willen jullie binnenkort een bedrijfsuitje in Twente houden, dan moet je eens contact opnemen met ‘t Twents Kwartiertje. Zij bieden namelijk heel veel mogelijkheden op dit gebied, zoals:

  • themafeesten
  • teambuilding
  • ritjes op de solex of met de tuktuk
  • activiteiten in de speelhal

Bij hen heb je altijd de keus uit diverse arrangementen. Zo kun je bij hen terecht voor enkel een activiteit, maar kun je ook all-in programma’s boeken, waarbij het eten en drinken inbegrepen is. Dat betekent dat je dus niet van locatie hoeft te wisselen om met elkaar nog een hapje en drankje te doen. Het voordeel van bij hen een bedrijfsuitje in Twente boeken, is dat je zelf verder ook geen omkijken meer hebt naar de organisatie van het hele gebeuren. Je boekt gewoon bij hen het arrangement dat het best bij jullie past en zij regelen alles voor jullie. Iedereen die wel eens bedrijfsfeesten heeft moeten organiseren, weet dat dit heel veel werk kan zijn en weet dus ook dat het heel prettig is om dit uit handen te kunnen geven. Zoeken jullie nog leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in Twente? Kijk dan eens op de website van ‘t Twents Kwartiertje!