03-06-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Ik wil natuurlijk het beste voor mijn onderneming en als jij ook een ondernemer bent, dan heb je vast dezelfde wens voor jouw bedrijf. Je weet dan ook dat het lang niet altijd even gemakkelijk is om hierin de juiste keuzes te maken. Zo heb ik er bijvoorbeeld enige tijd over gedaan voordat ik eindelijk het juiste bedrijf voor mijn drukwerk had gevonden. Uiteindelijk vond ik deze in de vorm van de website Printselect.nl. Ik bestel hier inmiddels al enige tijd mijn drukwerk en ik ben er tot nu toe heel erg tevreden over. Ik zou het dan ook iedere andere ondernemer ook aanraden om hier je drukwerk te bestellen.

  • Folders
  • Flyers
  • Visitekaartjes

Natuurlijk hebben ze hier alle standaard dingen op het gebied van drukwerk. Ik bestel hier dan ook regelmatig mijn visitekaartjes (bij), maar ook wanneer het aankomt op folders en flyers stellen ze hier nooit teleur. Dit zijn voor mij de dingen die ik toch altijd wel in huis wil hebben. Maar ze hebben hier ook een hoop andere dingen waar ik eens in de zoveel tijd voor kies. Denk bijvoorbeeld aan ansichtkaarten die je ook nog eens geheel zelf kunt ontwerpen? Maar ook placemats en brochures en magazines kun je hier zonder enige moeite bestellen. Ik heb dit laatste nog nooit uitgeprobeerd, omdat ik hier zelf nog geen behoefte aan gehad hebt. Wel heb ik van ondernemers bij mij in de omgeving gehoord dat ze ook op dit gebied een hoge kwaliteit afleveren.

Altijd duidelijk over drukwerk

Een van de eerste dingen waar ik meteen erg blij van werd op de website Printselect.nl is niet alleen het ruime assortiment wat ze hier aanbieden, maar voornamelijk ook de duidelijkheid die ze hierin hebben. Je kunt vrijwel alle informatie die je nodig hebt gewoon direct op de website vinden en ik vind dat toch altijd wel heel erg prettig. Wanneer ik een website bekijk voor bijvoorbeeld het bestellen van drukwerk voor mijn bedrijf dan wil ik niet na het doornemen van de informatie hier nog allerlei vragen over hebben. Dan heb ik toch al snel het idee dat er iets mis is. Gelukkig weten ze op de website Printselect.nl precies hoe ze dit aan moeten pakken en ik heb hier dan ook nog nooit een enkel probleem gehad. Het is makkelijk om hier voor zowel de standaard als de op maat gemaakte artikelen te kiezen. Je kunt hier je eigen ontwerp zonder moeite op de website krijgen en deze dan zo bestellen. Het heeft mij nooit heel erg veel tijd gekost om dit voor elkaar te krijgen en dat is voor mij uiteindelijk toch wel het allerbelangrijkste.

Kies ook voor dit bedrijf

Als jij als ondernemer op zoek bent naar een goed bedrijf voor jouw drukwerk, dan kan ik je deze website zeker aanraden. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld contact op te nemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Ik heb dit inmiddels ook een aantal keer gedaan en dat is altijd goed bevallen. Ze vinden het hier geen enkel probleem om je te voorzien van meer informatie en om al je vragen te beantwoorden. Zo vroeg ik me rond de feestdagen af of het handig is om iets eerder mijn bestelling te plaatsen. Dit is toch wel de tijd waarin meer ondernemers kiezen voor het laten maken van drukwerk. En ik kreeg hierin inderdaad een fantastisch advies. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te gaan nemen en meteen je eerste drukwerk te bestellen.