02-06-2018 Vakantie en Recreatie 0

Ik ben een aantal maanden geleden een keer op vakantie geweest naar de Verenigde Staten en toen ik mijn reis eenmaal geboekt had, kreeg ik te horen dat ik nog even een esta zou moeten aanvragen. Ik had eerst geen idee wat een estadocument was en vandaar dat ik daar eerst maar eens even naar ben gaan kijken. Al heel snel had ik een site weten te vinden waar ik heel eenvoudig een estadocument kon aanvragen. Het gaat hier over de site Esta-Aanvragen.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat men het hier niet alleen heel eenvoudig maakt om een esta aan te vragen, maar omdat men hier ook precies uitlegt hoe de aanvraag het beste gedaan kan worden. Ik las bijvoorbeeld dat je de aanvraag niet te laat moest doen. Er is namelijk hooguit twee├źnzeventig uur voor nodig om de aanvraag goed te keuren en vandaar dat het belangrijk is om niet te lang te wachten met het opstarten van de procedure voor het aanvragen van de esta. Op de site wordt namelijk heel duidelijk uitgelegd hoe de aanvraagprocedure in zijn werk gaat. Dat maakte het voor mij heel helder hoe ik alles moest regelen en vandaar dat het ook zo geregeld was. Het is namelijk zo dat wanneer je de esta wilt aanvragen, je bij iedere vraag een toelichting kunt krijgen. Dat zorgt ervoor dat er bijna geen misverstanden kunnen optreden wanneer je je esta wilt regelen. Mocht u momenteel ook graag een esta willen aanvragen omdat u binnenkort naar de Verenigde Staten wilt afreizen, dan raad ik u de site Esta-Aanvragen.nl van harte aan. Ik denk niet dat er een gemakkelijkere manier is om dit document aan te vragen. Bekijk het daarom zelf even en bezoek vandaag de site nog even.

Met een esta kunt u negentig dagen in de Verenigde Staten zijn

Wanneer u net als ik naar Amerika gaat om daar rond te reizen, dan heeft u een esta nodig. Deze kunt u heel eenvoudig aanvragen. Het is echter wel belangrijk om de waarheid in te vullen op het formulier dat u op de site van Esta-Aanvragen.nl kunt vinden. Het is namelijk zo dat wanneer u iets over het hoofd ziet, de kans groot is dat u uw papieren weer terug krijgt. Ook kan het zijn dat u bij de douane in Amerika geweigerd wordt. Dat is natuurlijk heel erg vervelend en vandaar dat ik u ook zou willen aanraden om alles even goed te controleren. Het fijne van een estadocument aanvragen via deze site is dat men hier ook heel goed controleert of u geen fouten maakt. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw aanvraag goed verloopt. Ik had bijvoorbeeld binnen een paar uur de documenten in huis die ik nodig had. Kijk daarom ook even op de site van dit bedrijf om te zien wat men hier allemaal voor u zou kunnen betekenen. U zult zien dat men hier van vele markten thuis is en alles weet over de procedure die u moet volgen om de juiste papieren te bemachtigen.

U kunt ook altijd even contact opnemen met de Nederlandstalige klantenservice

Wanneer u nog vragen heeft over de aanvraagprocedure, dan kunt u altijd even contact opnemen met de Nederlandstalige klantenservice van dit bedrijf. Men kan u:

  • vertellen hoe de aanvraagprocedure in zijn werk gaat
  • vertellen wat u moet doen om de aanvraag succesvol te laten verlopen
  • helpen wanneer uw aanvraag de eerste keer is afgewezen

Ik kan u deze site van harte aanbevelen!