14-12-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

 Wanneer u bijvoorbeeld fruit verkoopt, dan is het natuurlijk wel zo fijn als u dit soort producten op de juiste manier kunt bewaren. Bij het bedrijf Koelhuis Dronten bent u hiervoor aan het juiste adres. Zij maken hier gebruik van ULO bewaring. ULO staat voor Ultra Low Oxygen bewaring. Dit is uitstekend voor het bewaren van onder andere fruit. Met name appels en peren zijn hier zeer geschikt voor en daar zijn ze dan ook gespecialiseerd in bij dit bedrijf. Als u dus appels en peren verkoopt, is het helemaal de moeite waard om eens te informeren bij dit bedrijf wat zij hier voor u kunnen betekenen. En natuurlijk kunt u de ULO bewaring niet alleen goed gebruiken voor fruit, maar ook voor een hoop andere producten. U kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Bloemen
  • Kool
  • Eieren

Verkoopt u bloemen, kool en/of eieren? Dan zit u bij het bedrijf Koelhuis Dronten dus helemaal goed voor het koelen en op de juiste manier bewaren van uw producten. Dankzij de ULO bewaring is het voor u nooit meer lastig om dit soort producten goed te houden. U weet natuurlijk als geen ander hoe het proces verloopt. Van het moment dat bijvoorbeeld het fruit geplukt wordt tot het moment dat het door de consument gekocht wordt, daar zit behoorlijk wat tijd tussen. En u zit er natuurlijk niet op te wachten dat de producten dan verloren gaan. Dankzij de ULO bewaring hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken.

Kies voor de ULO bewaring

Wilt u graag de keuze maken voor de ULO bewaring? Dan kunt u hierover natuurlijk contact opnemen met het bedrijf Koelhuis Dronten. Op de website koelopslag-dronten kunt u hier meer informatie over vinden. Het is natuurlijk ook mogelijk om eens contact op te nemen met de medewerkers van het bedrijf. Zij kunnen u ook een hoop meer vertellen over de ULO bewaring en hoe dit binnen uw bedrijf een goede rol kan spelen. Zij hebben hier een hele hoop koelcellen waar u gebruik van kunt maken en daarmee is de ULO bewaring dus de ideale keuze om de producten die u gaat verkopen op de juiste manier te bewaren. Wij kunnen ons zo voorstellen dat u graag wilt weten wat de precieze kosten zijn van de ULO bewaring. Hiervoor kunt u een kijkje nemen op de website http://koelopslag-dronten.nl/ulo-bewaring/. De exacte kosten kunnen natuurlijk per geval verschillen en we raden u dan ook om hiervoor een offerte aan te vragen. Dit is de makkelijkste manier om erachter te komen wat ze bij dit bedrijf precies voor u kunnen betekenen.

De beste optie voor uw producten

Het vinden van de juiste manier om uw producten te bewaren, kan lastiger zijn dan u misschien in eerste instantie dacht. Het is dan wel zo fijn als u direct weet waar u hiervoor het best terecht kunt. Bij dit bedrijf staan zij voor u klaar om u te voorzien van de beste ULO bewaring die er is. Uiteraard hebben ze hier de kwaliteit van uw producten hoog in het vaandel staan. Ze zullen er dan ook keer op keer voor zorgen dat uw producten op de best mogelijke manier in de ULO bewaring komen. Het is zeker de moeite waard om u hier eens over te laten informeren. Kom dan ook vandaag nog naar de website van dit bedrijf toe. Het aanvragen van een offerte is ook zo gedaan en dan weet u in een keer zoveel meer!