01-07-2018 Kinderen en Speelgoed 0

Zwemmen is leuk, lekker in de zon spelen op het strand is zowaar nog leuker, maar pas altijd op met de schadelijke UV straling. Een paar minuten in de zon is vaak al te veel van het goede. Juist aan het strand of bij het zwembad dragen kinderen in de regel alleen zwemkleding en dat betekent dat een groot deel van de huid wordt blootgesteld aan de schadelijke gevolgen van de zon. Ouders denken dit vaak op te lossen door een kind goed in te smeren met een zonnebrandolie met een hele hoge factor. Maar ze vergeten dat de huid onder de zwembroek nog steeds is blootgesteld aan de UV straling. Het feit dat een kind dus een zwembroek draagt is in veel gevallen niet genoeg. Het is belangrijk dat de zwembroek UV straling weert. Alleen dan is je kind op en top beschermd tegen de UV straling. Daarom is het bij het uitzoeken van zwemkleding erg belangrijk dat je kijkt naar de uitstraling én de UV bescherming. UV kleding is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Vaak vind je in de normale winkels ook gewone en normale zwemkleding gemaakt van de bekende materialen. Dit beschermt je kind een beetje tegen de zon, want elke vorm van kleding is beter dan helemaal geen kleding. Maar denk niet dat je met een zwembroek alleen of een badpak altijd goed zit. UV kleding beschikt over speciale materialen die de UV straling afstoten. In die zin functioneert het op een zelfde manier als zonnebrandcrème. Het is daarom altijd goed om te kijken naar het label van de kleding om er zeker van te zijn dat het ook UV kleding betreft. Wil je het niet aan het toeval over latten en gewoon zeker weten dat je kind de juiste UV kleding draagt wanneer je naar het strand gaat, surf dan naar stoerekindjes.nl. Via deze website kun je namelijk hele leuke stoere zwemkleding kopen voor je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Je kunt bij de webwinkel terecht voor zwemkleding voor kinderen in de volgende leeftijdscategorieën:

  • Baby’s
  • Kinderen tot 12 jaar
  • Kinderen van 13 jaar en ouder

Het betreft natuurlijk UV kleding voor zowel jongens als meisjes. Dus voor een stoere zwembroek of een leuk badpak ben je bij stoerekindjes.nl zeker aan het goede adres. Kijk voor meer informatie snel op de website van stoerekindjes.nl.

Bestel de juiste UV kleding via stoerekindjes.nl

As je je kindje optimaal wilt beschermen tegen de UV straling, dan is het verstandig om wat UV kleding betreft niet alleen maar te kijken naar de zwembroek of het badpak. Je kunt bijvoorbeeld ook een leuk hoedje of petje kopen, zodat ook de kruin en het gezicht van je kind je goed is beschermd. Het haar van jonge kinderen en vooral baby’s is natuurlijk nog heel dun en je kunt het kopje niet insmeren. Dus een petje of een zonnehoedje is zeker geen overbodige luxe. Daarnaast staat het natuurlijk ook aller schattigst. Het bestellen van de juiste UV kleding is verder heel gemakkelijk. Je kunt alles wat je nodig hebt voor je kind of kinderen allemaal toevoegen aan de winkelwagen. Het is verstandig om meteen alle inkopen te doen voor al je kinderen, want als je aankoop boven de 75 euro uitkomt, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Als je klaar bent, dan kun je meteen afrekenen en daarna wordt alles netjes naar je adres verzonden.

Heb je vragen over een bestelling? Neem dan gerust contact op

Heb je een vraag over een order of een levering, dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice.

Lees meer…