07-02-2018 Mode en Kleding 0

Bij ek-kledingreparatie.nl kunt u uw kleding maken zoals het was toen u het kocht. We mogen met gepaste trots stellen dat onze naam een begrip is in Amersfoort en Nijkerk. U kunt allerlei kleren ter reparatie aanbieden aan onze kleermaken. Hij gaat ambachtelijk te werk en dat betekent handwerk. Hij gaat tijdens het kleding maken op zoek naar draad en uiteraard het materiaal dat identiek is met uw jurk, jas of ander kledingstuk dat gemaakt moet worden. Het is na afloop niet van echt te onderscheiden en we hopen dan ook van harte dat u ook in de toekomst nog eens langs komt als er iets kapot is gegaan. Het kan nodig zijn om kleding te maken vanwege talloze redenen:

  • Bijvoorbeeld omdat de rits kapot is gegaan,
  • Omdat er stiksel los is geraakt waardoor er gaten in uw kleding komen,
  • Of omdat door slijtage uw stukken zijn gaan rafelen.

We leven in een wegwerpmaatschappij waardoor men niet zo snel meer denkt aan kleding maken, maar eerder aan weggooien en nieuwe kleren kopen. Dat vinden wij uitermate zonde. Al helemaal omdat daadwerkelijk versleten kleding kan worden opgelapt zodat u het kunt dragen of kunt inbrengen bij een kringloopwinkel. Gaat het om een duur en/of dierbaar stuk kleding? Dan heeft het kleding maken een hogere prioriteit. Daarom heeft deze kledingmaker een hoge vaardigheid in het herstellen van zeer exclusieve en duurzame stoffen.

Kleding maken is voor ons een dagelijkse bezigheid

Laat het kleding maken natuurlijk maar aan ons over! U kunt dagelijks langskomen, geheel op de bonnefooi. Wel is het verstandig om even op de website te kijken om te zien of het filiaal geopend is. Ook vindt u daar het adres en telefoonnummer plus e-mailadres. Bij vragen over het kleding maken kunt u eventjes contact opnemen. Mocht het om een uniek product gaan dan wilt u eerst even weten of het uw kleding maken kunnen en daarnaast wat u dat ongeveer gaat kosten. Het komt gelukkig zelden voor dat we u moeten teleurstellen, maar stel uw vragen gerust even online en telefonisch aan ons! Materiaal dat wij herstellen komt onder andere neer op:

  • Katoen,
  • Leer,
  • Suède,
  • En bont.

Naast het feit dat wij al deze kleding maken kunnen we ook pakken en andere kledingstukken zoals broeken, jurken en rokken innemen. Bent u bijvoorbeeld flink aangekomen of juist afgevallen? Dan wilt u niet zomaar afstand doen van uw trouwe tweedelige pak. Wij passen het zodanig aan zodat u het nog jaren kunt dragen. Ook voor te lange kinderkleding is het inkorten een handige oplossing. Hebt u een trouwjurk op zolder liggen waar u al jarenlang niets mee doet? Maar zou u die stof graag weer eens willen dragen? Dan kunnen we er een hippe en moderne jurk van maken. Dan hebt u pas een uniek kledingstuk in handen gekregen!

U kunt ook uw kleding langsbrengen voor een stoombeurt

Naast het repareren, innemen, inkorten en veranderen van kleren is het ook mogelijk om kledingstukken te laten stomen, te wassen en te strijken. Doordeweeks is de vestiging geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Loop aldus gerust even bij ons naar binnen zodat we u gelijk advies kunnen geven over de mogelijkheden. En kies ervoor om eens wat langer rond te lopen in een oud kledingstuk. Laat het herstellen of doneer het aan een goed doel. Dat is niet alleen maar beter voor uw portemonnee, u draagt ook een keer bij aan het welzijn van anderen. En dat is misschien nog wel het hoogste goed! Kijkt u ook eens op ek-kledingreparatie.nl.