13-07-2020 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wij hebben een groot bedrijf en helaas is het zo dat wanneer je veel bestellingen doet bij andere bedrijven, je vaak met een enorme berg afval komt te zitten. Dat heeft ertoe geleid dat wij op een gegeven moment zoveel afval moesten verwerken, dat het voor ons heel lastig werd om te zien hoe wij de kosten een beetje binnen de perken konden houden. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je steeds weer nieuwe containers moet aanvoeren, de kosten sterk kunnen oplopen en dat terwijl wij aan ons afval niets kunnen verdienen. Vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij dit probleem konden oplossen. Aangezien wij heel veel karton moeten afvoeren, hebben wij gekeken of wij misschien uit de voeten zouden kunnen met een afvalperscontainer. Wanneer wij namelijk een afvalperscontainer zouden kunnen gebruiken, dan zouden wij de capaciteit van onze containers ineens heel sterk kunnen uitbreiden. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een afvalperscontainer te vinden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van afvalperscontainer.nl konden gaan. Op deze site kunt je heel interessante opties vinden voor wanneer je graag veel afval wilt afvoeren. Wij hebben toen al heel snel een offerte aangevraagd om te achterhalen op welke kosten wij zouden moeten rekenen wanneer wij een afvalperscontainer wilden gaan kopen. Wij hebben toen gemerkt dat deze kosten heel erg mee zouden kunnen  vallen en toen was het eigenlijk alleen nog maar de vraag hoe wij de financiering rond konden krijgen. Dat bleek snel geregeld te kunnen worden want wij hebben gezien dat deze investering ons op tamelijk korte termijn al een besparing zou kunnen opleveren. Genoeg reden dus om een meteen spijkers met koppen te slaan en om hier een afvalperscontainer te bestellen. Mocht u graag ook een afvalperscontainer willen gaan gebruiken, dan raad ik u aan om een keer naar de site afvalperscontainer.nl te surfen om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. Ik denk namelijk dat iedereen wel een forse besparing kan doorvoeren door van de gewone container over te stappen op de afvalperscontainer. 

Deze afvalperscontainer bespaart ons veel geld

Wij betaalden altijd per container die wij afvoerden en niet voor het gewicht dat wij in deze containers konden krijgen. Wij stampten de boel daarom zelf eerst wel aan, maar met een afvalperscontainer heb je echt heel veel meer mogelijkheden om veel afval af te voeren. Wij merken dat wij nu nooit meer te weinig containerruimte hebben en wij kunnen altijd met gemak van al ons afval afkomen. Dat is dan ook de reden dat wij heel tevreden zijn over onze beslissing om van een afvalperscontainer gebruik te gaan maken. 

Wilt u ook meer afval kunnen afvoeren? 

Mocht u ook meer afval willen laten afvallen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar afvalperscontainer.nl te surfen 
  • Te bekijken welke container het meest geschikt is voor u
  • Deze container vandaag nog te bestellen

Mocht u meer informatie willen hebben, dan kunt u altijd even contact opnemen met de mensen van deze site. Zij staan u namelijk graag te woord.