22-07-2020 Mens en gezondheid 0

Heb je een eigen winkel of webshop en wil je daar ook diverse soorten losse thee gaan verkopen? Dan zou je eens in de shop van Vehgro moeten kijken. Zij zijn namelijk onder andere een thee groothandel, en ze zijn gespecialiseerd in het inkopen en distribueren van allerlei biologische soorten losse thee. Ze kopen deze in bij bedrijven die enkel thee produceren zonder toevoegingen zoals chemische smaakstoffen, waardoor jij zeker weet dat het een absoluut, 100% natuurlijke thee is. Deze thee groothandel biedt de diverse soorten thee in bulk aan, waardoor je ze zelf in je eigen verpakking kunt doen. Dit is iets wat je heel vaak ziet in winkels die thee verkopen. Alle thee zit dan in losse bakken, en de klant kan zelf bepalen hoeveel hij wil kopen. Dit wordt dan aan de kassa afgewogen en de klant betaalt per gewicht. Je kunt er voor kiezen om kant en klare zakjes voor deze thee te gebruiken, maar je kunt bij deze thee groothandel ook custom verpakkingen laten maken. Dit zijn dus verpakkingen met je eigen logo erop. Deze kun je in de winkel leggen om zelf te vullen met thee, maar ook door Vehgro laten vullen en kant en klaar af te laten leveren. Ze bieden namelijk ook een eigen merk-service. Dit wil zeggen dat zij voor jou thee kunnen leveren in een verpakking met je eigen merknaam erop. Ze kunnen zelfs dropshipping verzorgen als je niet zelf wilt verkopen maar dit je verkooppunten wilt laten doen! 

Bij deze thee groothandel is alles biologisch!

Infusie of thee groothandel

Eigenlijk is Vehgro officieel geen thee groothandel maar een infusie groothandel. Er zit namelijk een groot verschil tussen thee en een infusie. Thee wordt namelijk per definitie gemaakt van de theeplant, terwijl een infusie van kruiden wordt gemaakt. Het wordt ook wel een kruideninfusie genoemd. Alle soorten thee die ze bij deze thee groothandel verkopen bevatten dus eigenlijk geen bladeren van de theeplant, maar omdat we zo gewend zijn aan deze benaming en vrijwel niemand het verschil weet tussen een kop thee en een kruideninfusie noemen ze zichzelf toch een thee groothandel. Zo snapt het grote publiek toch wat ze verkopen, en eigenlijk doet het er helemaal niet toe dat al die soorten thee eigenlijk geen theebladeren bevatten. De meeste mensen noemen kamillethee bijvoorbeeld ook gewoon thee, terwijl dat in feite niet het geval is.

Groothandel in biologische producten

Naast het feit dat je bij deze thee groothandel allerlei verschillende soorten biologische thee kunt kopen bieden ze je ook een groot assortiment andere biologisch geproduceerde producten, zoals:

  • Pasta, rijst en crackers
  • Koekjes, chocola en natuurlijke zoetstoffen
  • Natuurlijke dierenvoeding
  • Non-food producten zoals crèmes en verzorgende oliën
  • Allerlei verschillende superfoods

Je kunt dus ook bij deze thee groothandel terecht voor het in bulk inkopen van diverse soorten superfoods. Deze worden allemaal biologisch geproduceerd, oftewel zonder gebruik te maken van ook maar enige chemische toevoegingen en smaakversterkers. Puur natuur dus, zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn. En je kunt deze zowel inkopen om zelf in je winkel te verpakken, als om een eigen merk superfoods op de markt te brengen. Ze kunnen namelijk de volledige merkvoering en dropshipping verzorgen, handig!