12-03-2020 Financiƫn en Verzekeringen 0

Ik meende altijd dat ik mijn administratie keurig op orde had, totdat de Belastingdienst mij liet weten dat zij mijn boekhouding wilden bekijken. Het was namelijk zo dat ik fouten had gemaakt in hun ogen en daarom wilden zij weten of ik misschien een verkeerde boekhouding had gedaan. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat ik alvast even iemand naar mijn administratie kon laten kijken. Ik wilde namelijk goed voorbereid aan het gesprek beginnen want ik heb mijn boekhouding altijd naar mijn beste weten gedaan en dan wil je niet dat je in de problemen komt. Ik heb toen gekeken of ik een belastingadviseur in Enschede kon vinden die mij kon helpen. Als ik namelijk een goede belastingadviseur in Enschede kon vinden, dan zou ik daar heel veel baat bij kunnen hebben omdat deze mij zou kunnen laten zien waar ik eventueel een fout gemaakt had. Ik heb gekeken of ik een goede belastingadviseur in Enschede kon vinden en ik heb toen maar even gegoogeld op ‘belastingadviseur enschede’. Toen zag ik dat wanneer je gaat zoeken op ‘belastingadviseur enschede’ je meteen bij de mensen van beersengrandiek.nl terecht komt. Deze mensen wilde ik graag even benaderen omdat ik al snel had gezien dat iedereen die met deze belastingadviseur in Enschede had gewerkt, daar zeer te over te spreken was geweest. Genoeg reden om dus even te horen of deze belastingadviseur in Enschede mij ook van dienst kon zijn. Ik heb toen even met een medewerker gebeld en ik heb aan deze belastingadviseur in Enschede uitgelegd wat mijn situatie was. Ik kreeg te horen dat ik altijd even bij hen langs kon komen om te bespreken wat de mogelijkheden zouden zijn. Dat was prettig om te horen want hoe eerder ik aan mijn probleem kon gaan werken, hoe beter het zou zijn. 

Deze belastingadviseur in Enschede heeft mij heel goed geholpen 

Ik heb gemerkt dat wanneer je deze belastingadviseur in Enschede in de arm neemt, je er zeker van kunt zijn dat ze grondig door je boekhouding zullen gaan. Ik was bang dat zij er allemaal fouten uit zouden halen, maar het tegenovergestelde bleek het geval te zijn. Men vertelde mij dat ik zelfs geld terug kon vragen van de Belastingdienst en dat ik niets verkeerd had gedaan. Ik was blij om dit te horen van deze belastingadviseur in Enschede en ik kan u daarom ook aanbevelen om deze mensen ook in de arm te nemen wanneer u even iemand naar uw boekhouding wilt laten kijken. 

Mijn probleem is nu opgelost                                         

Ik ben zeer tevreden over de mensen van dit kantoor omdat:

  • ik hier heel goed terecht kon toen ik vragen had over mijn boekhouding 
  • deze belastingadviseur in Enschede mij van heel goed advies heeft kunnen voorzien 
  • Ik voor een heel schappelijke prijs geholpen kon worden 

Als u meer over dit kantoor wilt weten, dan raad ik u aan om even naar beersengrandiek.nl te surfen.