15-03-2020 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Toen onze kinderen lieten weten dat zij geen interesse hadden in de voortzetting van ons bedrijf, hebben wij besloten dat wij dan liever vroegtijdig ons bedrijf wilden verkopen. Wij hebben namelijk een heel mooi bedrijf opgebouwd en dat konden wij waarschijnlijk goed verkopen en als wij dat zouden doen, dan zouden wij alvast van ons pensioen kunnen gaan genieten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om ons bedrijf goed te verkopen. Een van de dingen die wij moesten doen, was een waardebepaling van het bedrijf laten uitvoeren. Ik kan u zeggen dat een waardebepaling van een bedrijf niet eenvoudig is. Wanneer je namelijk een huis gaat verkopen, hoef je alleen maar naar het huis te kijken om te zien wat de prijs is. Wanneer je een waardebepaling van een bedrijf wilt uitvoeren, dan moet je ook de gang van zaken in het bedrijf zelf onder de loep nemen. Je bedrijf kan namelijk gevestigd zijn in heel dure panden, maar het is het bedrijf zelf dat de waarde bepaalt. Wij wilden daarom ook niet zomaar lukraak even iemand een waardebepaling van ons bedrijf laten doen. Wij wilden graag met een expert in zee gaan en daarom hebben wij gekeken wij wij konden vragen om de waardebepaling van ons bedrijf te laten doen. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van Bedrijventekoop.nl kon gaan kijken. Deze site is heel interessant voor mensen die graag een waardebepaling van hun bedrijf willen laten uitvoeren. U zult merken dat wanneer u naar deze site gaat, u hier heel veel interessante informatie kunt vinden. Wij hebben de gegevens op deze site even doorgenomen en wij hebben toen gezien dat deze mensen je heel goed kunnen helpen. Toen wij contact gingen opnemen, kregen wij te horen dat zij ons graag wilden helpen om een waardebepaling van ons bedrijf uit te voeren. Als u daarom ook een waardebepaling van uw bedrijf wilt laten uitvoeren, dan raad ik u aan om een keer naar de site van Bedrijventekoop.nl te surfen. 

De waardebepaling van ons bedrijf is heel goed uitgevoerd

Wij zijn blij dat wij ons tot de site Bedrijventekoop.nl gewend hebben. Deze site is heel handig voor wanneer je een waardebepaling voor je bedrijf wilt laten uitvoeren. Wij hebben uiteindelijk een heel correcte prijs te horen gekregen en wij konden daardoor ons bedrijf heel goed verkopen. Wij zitten er nu warmpjes bij en wij kunnen nu optimaal genieten van ons pensioen. Mocht u ook een waardebepaling van uw bedrijf willen laten uitvoeren, kijk dan een keer op Bedrijventekoop.nl. 

Wilt u meer weten?                             

Ik kan u uiteraard maar kort beschrijven wat u allemaal aan mogelijkheden op de site van Bedrijventekoop.nl kunt vinden, vandaar dat ik zou zeggen:

  • Surf een keer naar deze site 
  • Bekijk de mogelijkheden die u hier krijgt aangeboden 
  • Neem even contact op met een specialist om de volgende stap te zetten 

Ik hoop dat u uw bedrijf ook goed kunt laten taxeren en daarna goed kunt verkopen.