18-01-2021 Ondernemers en Particulieren 0

Wij hebben een heel mooi oud huis, maar wij merken dat het voor ons steeds lastiger wordt om het onderhoud zelf te doen. Sinds wij met pensioen zijn, hebben wij namelijk wel heel veel tijd om te klussen, maar wij hebben de energie niet meer om zwaar werk te doen. Wij hebben daarom gekeken of wij ook een goede schilder in Borne konden vinden die ons kon helpen met het schilderen van de woning. Wij wilden namelijk graag dat alles weer geschilderd zou worden want wanneer wij daar nog langer mee zouden wachten, dan zou de boel gaan rotten en dat wil je natuurlijk niet. Wij hebben daarom gekeken of wij een goede schilder in Borne konden vinden en wij hebben toen even bij onze kennissen gevraagd of zij nog mensen kenden die echt de moeite waard waren. Wij kregen toen van iedereen het advies om een keer naar barinkschilderwerken.nl te surfen. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden voor mensen die een goede schilder in Borne zoeken en ik kan u daarom aanraden om een keer naar de site van deze mensen te gaan wanneer u ook wilt werken met een goede schilder in Borne. Wij hebben op de site van dit bedrijf gezien dat zij al vele jaren actief zijn en omdat wij zoveel goede berichten over deze mensen hadden gehoord, was het ons gelijk duidelijk dat wij even contact met hen wilden opnemen. Wij hebben toen te horen gekregen dat deze schilder uit Borne graag een keer bij ons langs wilde komen om ons huis te bekijken. Men kok dan namelijk gelijk bekijken wat er allemaal gedaan moest worden en ook kon men gelijk even een inschatting maken van de kosten. Wij hebben daarom een afspraak gemaakt met deze schilder uit Borne en wij kregen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn. Mocht u daarom ook graag een goede schilder uit Borne willen inschakelen, kijk dan snel een keer op de site van barinkschilderwerken.nl omdat u zult zien dat deze mensen u heel goed kunnen helpen. 

Deze schilder uit Borne is een aanrader

Wij zijn blij dat wij deze schilder uit Borne hebben gevraagd om ons huis te schilderen omdat zij ons heel goed hebben kunnen helpen. Wij hebben gezien dat zij heel grondig te werk gingen en dat zij echt heel strak schilderwerk konden leveren. Wij zijn daarom zeer te spreken over het werk van deze schilder uit Borne en ik kan u aanraden om ook een keer te kijken wat deze schilder uit Borne voor u kan doen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook graag met dit bedrijf willen weren, dan raad ik u aan om:

  • Even naar barinkschilderwerken.nl te surfen 
  • Te bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een afspraak te maken om het werk te bekijken en om een offerte te laten maken 

Wij zijn blij dat ons huis nu weer strak in de lak staat en dat wij dit alles konden laten realiseren voor een heel goede prijs.