30-11-2018 Mens en gezondheid 0

Effectief en permanent afvallen met een biohcg dieetAfvallen is heel gemakkelijk. Iedereen kan het, want je hoeft er immers heel weinig voor te doen. Het enige wat je moet doen is minder gaan eten. De kilo’s zullen er vanaf vliegen en voor je het weet heb je je streefgewicht bereikt. Blijvend afvallen is echter een heel ander verhaal. Het probleem met minder eten is dat je uiteindelijk weer meer gaat eten. Daardoor kom je net zo hard weer aan en ben je uiteindelijk vaak nog zwaarder dan voorafgaand aan je dieet. Minder eten of heel weinig eten is ook heel ongezond. Je krijgt minder tot geen voedingstoffen binnen en je lichaam gaat daardoor alle reserves aanboren. Daardoor verlies je inderdaad gewicht, maar het is belangrijk om te beseffen dat het lichaam bijvoorbeeld ook je spiermassa gebruikt voor voedingstoffen. Je verliest kilo’s, maar je levert ook in op kracht, gezondheid en vitaliteit. Afvallen doe je daarom ook niet door simpelweg minder te gaan eten. Om die reden is effectief en permanent afvallen een stuk lastiger dan gewoonweg kilo’s verliezen. Je moet leren om bewust te eten. Het lichaam functioneert op basis van een soort balans waarbij voedingsstoffen worden opgenomen en vetten worden opgeslagen op het moment dat er teveel binnenkomt. Jezelf uithongeren en dan opeens heel veel eten, leidt er juist toe dat het lichaam in een soort van rantsoen modus gaat. Alles wat er dan binnenkomt wordt meteen opgeslagen, want het lichaam heeft extra voedingstoffen nodig voor de momenten dat je juist weer veel te weinig gaat eten. Als je wilt afvallen, is het belangrijk dat je het lichaam dus als het ware motiveert om de vetten te gebruiken die je kwijt wilt. Denk aan overtollig vet rond de billen, dijen en je buik. Al deze vetten kun je via een biohcg dieet naar de verbrandingsoven brengen. Als je namelijk minder eet, dan wil dat niet zeggen dat het lichaam direct de juiste vetten aanpakt. Deze vetten moeten daarom als het ware prioriteit krijgen. Dit bereik je met een biohcg dieet. Een biohcg dieet zorgt ervoor dat de overtollige vetcellen als het ware naar de verbrandingsoven worden getransporteerd. Maar een biohcg dieet is geen wonderkuur. Dat betekent dat je niet zomaar kunt blijven eten wat je altijd eet. Je moet je voedingspatroon aanpassen, zodat je na het biohcg dieet ook op gewicht blijft. Afvallen is dus niet zozeer minder eten, maar het is vooral anders en meer bewust eten. Je moet weten wat je eet, hoeveel je kunt eten en wanneer je het kunt eten. Zodra je deze routine oppikt en vasthoudt, dan heb je geen biohcg dieet om op gewicht te blijven. Maar voor het zover is kun je dus gebruik maken van het biohcg dieet om je eetgedrag weer op orde re brengen en af te vallen.

Surf naar orthokliniekadvies.nl voor meer informatie over het biohcg dieet

Als je meer wilt weten over de kuur, dan kun je terecht op de bovenstaande website. Op de site wordt precies uitgelegd wat het biohcg dieet inhoudt en wat je er van mag verwachten. Tevens kun je het biohcg dieet via de site bestellen. Je leest op de site dan ook precies wat je krijgt als je een biohcg dieet bestelt. Als je bijvoorbeeld kiest voor het Biohcg Original pakket dan krijgt je het volgende:

  • 24 ampullen á 2ml
  • 60 GRATIS multivitaminen.
  • Op maat geschreven receptenboek
  • Duidelijke handleiding (elke dieetdag is volledig uitgeschreven)
  • GRATIS online begeleiding (per mail, WhatsApp, telefoon)

Bestel de kuur via de webwinkel

Via de webwinkel van Orthokliniek Advies kun je verschillende pakketten bekijken en deze kun je dus ook direct via de site bestellen.