20-08-2018 Coaching en Workshops 0

Bij de Menu Coach ben je op het juiste adres voor coaching op het gebied van gezonde voeding. Op www.demenucoach.nl neem je contact op met de menu coach. Veel mensen kampen met overgewicht en dat is ongelofelijk vervelend. Hoe komt het eigenlijk dat zo veel mensen te veel wegen en het moeilijk vinden om op gezond gewicht te blijven? Dat heeft veel redenen. Een van de redenen is dat mensen niet zo goed weten wat gezonde voeding is. Ze hebben de klok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt. Op het internet is heel erg veel informatie te vinden, maar gezond afvallen is nog altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Ga uit al die informatie maar eens de juiste informatie filteren. Dat is voor veel mensen die streven naar gezond afvallen niet zo makkelijk. Maar wat is dan wel gezond afvallen en hoe doe je dat precies? Daarover gaan we het vandaag hebben. Een aantal belangrijke punten wanneer je gezond afvallen wilt:

  • Ga de natuur in. Gezond afvallen doe je met natuurlijke producten;
  • Neem de tijd. Afvallen doe je niet in drie dagen. Neem er de tijd voor;
  • Maak een voedingsplan. Je patronen verander je alleen als je ze ook kent.

Gezond afvallen; dat doe je stap voor stap

gezond afvallen doe je stap voor stap en niet van de ene op de andere dag. Hoewel online van alles wordt beweerd over snel afvallen, bijvoorbeeld door het uitsluiten van allerlei voedingsgroepen, is het toch vaak helemaal niet de juiste keuze om voor snel te gaan. Afvallen doe je per dag en duurzame resultaten bereik je alleen maar door te kiezen voor gezond afvallen. Een van de belangrijkste aspecten van duurzaam gewicht verliezen, dat wil zeggen gewicht verliezen dat er ook echt afblijft en er niet meteen weer aankomt, is het veranderen van je eetgewoonten. Veel mensen houden er slechte eetgewoonten op na zonder dat ze dit beseffen. Gezond afvallen betekent dus ook zorgen dat je weet wat je eet. Een belangrijk handvat dat we je kunnen aanreiken is kiezen voor natuurlijke voeding. Ga naar de winkel en koop verse producten. Alleen als je verse producten verkoopt weet je zeker dat er niet allerlei smaakmakers zijn toegevoegd die je dik maken. Het is niet slim om te kiezen voor potjes en vooraf gemaakte producten. Deze zitten namelijk vaak vol suiker en extra zouten die je helemaal niet nodig hebt. Het beste is om voor vers te gaan. Zo kun je de producten die je eet helemaal zelf op smaak brengen.

Een plan op maat

De Menu Coach kan je helpen met het samenstellen van een eetplan. Dat kan je helpen om je patroon te veranderen. Er zijn waanzinnig lekkere en gezonde alternatieven voor allerlei producten. Veel mensen denken onterecht dat afvallen een hel is en dat het betekent dat ze honger moeten hebben. Dat is echter helemaal niet het geval. Afvallen kan ook heel erg leuk zijn. Wil je graag gezond afvallen dan kan het een goede eerste stap zijn om de hulp van een coach in te schakelen. Op die manier leer je wat de beste producten zijn om te eten en leer je op een andere manier te eten dan je nu gewend bent. Veel mensen ontbreekt het aan de kennis of de inspiratie om patronen te veranderen totdat ze uitreiken naar een coach die van wanten weet. Mocht je meer willen weten of meteen contact op willen nemen, schroom dan niet en neem direct via de website contact op met de menu coach.