20-08-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Welkom bij East Side; het communicatiebureau uit Haarlem waar je terecht kunt als je een communicatieproject uit handen wilt geven. Daarbij moet je denken aan de organisatie van evenementen, campagnes of ervaringen. Wij werken met een creatief team van mensen die out of the box denken. Wij zijn een communicatiebureau in Haarlem met de juiste ervaring en kennis om voor jouw een mooi event op poten te zetten dat past bij je bedrijf of organisatie. Bij eastside.nl streven we naar originaliteit en werken we op een creatieve manier met elkaar samen. We vinden het daarbij van groot belang dat we de passende evenementen organiseren. Als communicatiebureau in Haarlem zien wij de waarde in het communicatie door middel van de juiste campagnes of events. Dit is namelijk een manier om mensen bij elkaar te brengen en een bepaalde boodschap over te brengen. Ons communicatiebureau in Haarlem denkt dan ook graag met haar klanten mee en wil een verschil maken in de manier waarop organisaties hun events organiseren. Er valt vaak veel te verbeteren. Dat hebben wij door de jaren heen geleerd als communicatiebureau in Haarlem. Wij spreken wel eens van piekmomenten van communicatie als we het hebben over events of campagnes als communicatiebureau in Haarlem. Tijdens een evenementen breng je als bedrijf namelijk verschillende mensen samen en dat zorgt voor een piekmoment van interactie waar, mits het op de juiste manier georganiseerd wordt, mooie ontwikkelingen uit voort kunnen komen. Het samenbrengen van mensen op de juiste manier is een prachtig streven en daar kunnen wij je als communicatiebureau in Haarlem mee helpen. Hoe ziet het perfecte event eruit voor jouw gestelde doelen? Dat is een vraag waar we geen eenduidig antwoord op kunnen geven als communicatiebureau uit Haarlem maar we kunnen wel een aantal relevante factoren noemen die meespelen wanneer je als bedrijf een event organiseert en daarmee bepaalde doelen wilt bereiken: 

  • Een van de belangrijkste factoren is de doelgroep;
  • Wat zijn de einddoelen van het event; wat wil je bereiken;
  • Wat is de schaal of reikwijdte, hoe veel mensen wil je bereiken?

Een communicatiebureau in Haarlem dat met je mee denkt

Een van de belangrijkste factoren bij het opzetten van een event is het vaststellen van de doelgroep. Wanneer wij met onze klanten om de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken, dan komt dit meteen ter sprake. Het valt ons op, dan organisaties vaak een heel duidelijk idee hebben van de doelgroep die ze willen bereiken maar soms zitten ze zo aan dat idee vast, dat er geen ruimte meer is voor de mogelijkheid dan er nog een andere groep mensen kan worden aangesproken. Daarom is het altijd gunstig om een objectieve partij in te schakelen zoals ons communicatiebureau in Haarlem. Door ons om advies te vragen, zul je zien dat er bepaalde vaste denkpatronen binnen de organisatie kunnen worden opengebroken. Met andere woorden; wij zorgen voor een frisse blik op de zaak. 

Neem contact op

Mocht je als bedrijf of onderneming intussen wel eens meer willen weten over wat wij als communicatiebureau voor je kunnen betekenen. Schroom dan niet en neem gerust even contact met ons op. We bespreken met jou graag de mogelijkheden die we hebben. We gaan graag met je rond de tafel zitten om kennis te maken en misschien kan dat wel de start zijn van een mooi evenement waarbij de juiste mensen bij elkaar worden gebracht en nieuwe dingen kunnen gaan groeien. Het is altijd spannend om een event te organiseren en daarom is het een goed idee om begeleiding in te schakelen met de juiste ervaring.