07-07-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Als u veel met karton werkt bij u op de zaak, dan is het goed om te weten welke mogelijkheden er zijn om dit karton goed af te voeren. Wij van Afvalperscontainers.nl willen u daarom graag wat meer vertellen over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over de balenpers. Misschien heeft u nog nooit van een balenpers gehoord en vandaar dat wij u daar graag wat meer over willen vertellen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u van meer tekst en uitleg te voorzien over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Kom daarom snel een keer kijken naar Afvalperscontainers.nl omdat u hier ook meer informatie kunt vinden over de balenpers. Met een dergelijke pers kunt u er zeker van zijn dat u snel en efficiënt veel karton kunt afvoeren. Zoals de naam ‘balenpers’ al doet vermoeden, kunt u met een dergelijke balenpers karton samenpersen. Dit opent een wereld aan mogelijkheden omdat het namelijk zo is dat u uw karton heel compact kunt maken. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen heel veel ruimte overhoudt in uw werkplaats, maar ook dat u veel minder risico’s loopt op grote ongemakken. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u eenvoudig bekijken welke soorten balenpers wij u allemaal kunnen bieden. U zult zien dat wij u verschillende soorten kunnen leveren. Wij hopen daarom ook dat u een keer contact met ons zou willen opnemen wanneer u graag op een goede manier uw karton wilt afvoeren. Het enige wat u hoeft te doen, is even contact met ons opnemen om te horen wanneer wij de balenpers bij u zouden kunnen afleveren. U kunt ervoor kiezen om deze te huren zodat u heel veel geld kunt besparen.

De balenpers maakt pakketten van 50 tot 550 kilo

Als u graag uw karton compact wilt afvoeren, is een balenpers onmisbaar. Deze balenpers is heel eenvoudig te bedienen. Het enige wat u nodig heeft, is stroom. Vervolgens kunt u het karton eenvoudig in de balenpers doen. U hoeft het karton niet helemaal glad te strijken omdat de pers voorzien is van een grote invoermond. Wij nodigen u uit om even naar onze site te komen kijken omdat u hier meer foto’s kunt zien van deze pers. Zo kunt u zien wat wij precies bedoelen. Wij hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen want wij laten u graag zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Aarzel dus niet langer meer en kom even surfen naar Afvalperscontainers.nl. Hier kunt u eenvoudig bekijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. U zult merken dat wij alles op alles zetten om u de containers te leveren die u nodig heeft. Uiteraard kunnen wij de kartonnen pakketten bij u komen ophalen wanneer deze uit de pers komen. Zo bent u snel van uw papier af en heeft u weer ruimte in uw werkplaats.

Wij kunnen u ook van andere containers voorzien

Wij snappen dat u ook andere vormen van afval zou willen kunnen afvoeren. Vandaar dat wij u ook graag willen wijzen op de mogelijkheid om andere perscontainers bij ons te komen huren. Kortom:

  • wij bieden containers voor het samenpersen van papier en karton
  • wij kunnen u ook een perscontainer verhuren voor overig afval
  • wij kunnen u afvalverwerking op maat bieden

Wij raden u aan om even contact met ons op te nemen wanneer u graag een oplossing wilt voor uw afvalverwerking. Kijk snel even op onze site Afvalperscontainers.nl.

Lees meer…