21-07-2018 Woning en Tuin 0

Het kopen of verkopen van een woning vraagt om de nodige kennis. Hoewel er wel degelijk mensen zijn die het proces van verkoop of koop zelf aangaan, is het voor de meeste mensen verstandig om uit te reiken naar een goede en betrouwbare makelaar. Bij Van Ons Makelaars kun je rekenen op het beste advies van de betrokken makelaar. Van Ons zal altijd jouw wensen in kaart brengen. Om je goed van dienst te kunnen zijn, zal er altijd eerst een gesprek plaatsvinden waarin er wordt besproken wat jouw verwachtingen zijn. Of het nu gaat om de verkoop of het kopen van een woning, bij deze makelaar ben je helemaal op het juiste adres. Er zijn veel makelaars die je van dienst kunnen zijn, maar hoe kies je nu de beste makelaar? Er zijn een aantal factoren die je mee kunt nemen in de keuze wanneer je op zoek bent naar de juiste makelaar. Een belangrijk voordeel van Van Ons is het feit dat deze makelaar werkt met vaste tarieven en dat je als klant altijd een vast contactpersoon hebt. Het proces van verkoop of het proces van het zoeken en vinden van jouw droomhuis is een persoonlijk proces. Er zullen heel veel mogelijkheden op je pad komen wanneer je besluit een woning te kopen en deze zaken moeten in goede banen worden geleid. Het gaat immers om jouw toekomst. Wat veel makelaars over het hoofd zien, is dat zowel het kopen van een huis waarin je wilt gaan wonen, en het verkopen van een woning, een persoonlijk proces is. Natuurlijk moeten er in dat persoonlijke proces zakelijke beslissingen worden genomen. Dat is precies waarom je een makelaar in zult moeten schakelen die jouw zakelijke en persoonlijke belangen los van elkaar kan zien. De makelaar is de objectieve partij die jou kan bedienen van het beste advies. Met de juiste kennis van de markt en passie voor het vak is Van Ons sinds jaar en dag een begrip. Veel klanten kiezen voor deze makelaar omdat:

  • Deze makelaar met vaste tarieven werkt
  • Deze makelaar passie voor het vak heeft
  • Deze makelaar over de juiste kennis beschikt

Van Ons is er voor jou

Stel je wilt een woning kopen. Je hebt een bepaalde woning al een tijdje op het oog, maar het ontbreekt je aan de kennis om in te schatten of de prijs die er voor deze woning wordt gevraagd ook redelijk is. Op eigen houtje onderhandelen over een prijs is een slecht idee. Een verkoper zal snel genoeg merken of hij met iemand te maken heeft die kennis van de markt heeft. Een verkoper zal altijd de hoofdprijs voor zijn woning vragen. Als je een redelijke prijs wilt betalen voor een woning, dan moet je dus niet alleen een goede onderhandelaar zijn, je moet ook echt weten wat de marktprijzen zijn. Aangezien de prijzen nogal schommelen en binnen bepaalde gemeente ook weer ver uit elkaar kunnen liggen, is het altijd de beste keuze om te kiezen voor een goede makelaar zoals Van Ons. Bij Van Ons zal er altijd met zorg en aandacht naar jouw wensen en eisen worden gekeken. Samen met Van Ons ga je jouw droom waarmaken, of dat nu het verkopen van jouw woning is of het kiezen en kopen van een woning.

Neem contact op

Ben jij op zoek naar je droomwoning en wil je in dit spannende proces zo goed mogelijk begeleid worden. Kies dan voor Van Ons, de makelaar die met een persoonlijke aanpak en passie voor het vak jouw dromen waarmaakt. Neem contact op middels het aanvraagformulier, stuur een mailtje of bel via www.vanonsmakelaars.nl