01-01-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wij hebben onlangs ons droomhuis gekocht en dat betekende dat wij ook onze oude woning in de verkoop moesten zetten. Wij hadden een heel gewilde woning en wij wilden daarom ook graag een goede prijs voor ons huis vragen. Omdat wij zelf heel weinig ervaring hebben met het verkopen van een woning, zijn wij op zoek gegaan naar een goede makelaar in Nijverdal. Deze makelaar in Nijverdal was niet heel eenvoudig te vinden. Wij merkten dat veel mensen die een goede makelaar in Nijverdal wilden vinden, daar moeite mee hadden en vandaar dat het ons een goed idee leek om even wat meer te schrijven over de goede makelaar in Nijverdal die wij uiteindelijk hebben weten te vinden. Wij kregen deze makelaar in Nijverdal aangeraden door een kennis van ons die zelf ook makelaar is, maar dan aan de andere kant van het land. Zij vertelde ons dat wij een keer zouden moeten gaan kijken op de site van Piksen.com. Deze mensen hadden volgens haar namelijk alles in huis wat wij nodig hadden. Wij zijn daarom meteen naar de site gaan kijken om te zien wat zij ons te bieden hadden. Wij lazen dat het hier ging over een heel professionele makelaar in Nijverdal. Op hun site geven ze namelijk al heel veel nuttige informatie over hun diensten en mogelijkheden en omdat ons dit zeer aansprak, hebben wij besloten om met deze mensen in zee te gaan. Wij hebben een keer een telefoontje gepleegd om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Zij stelden voor om de woning die wij wilden verkopen, een keer te komen bekijken. Zo konden zij zien om welke woning het ging en konden zij ons goed advies geven over de prijs die wij voor deze woning konden vragen. Zo gezegd zo gedaan, wij hebben een afspraak met deze mensen gemaakt en een paar dagen later stonden ze al bij ons op de stoep.

Dankzij deze makelaar in Nijverdal is ons huis heel goed verkocht

Toen wij deze makelaar in Nijverdal over de vloer kregen, heeft deze meteen gezien dat wij een bijzonder object te koop aanboden. Dat betekende enerzijds dat het heel goed mogelijk was om deze woning te verkopen, maar anderzijds was het ook zo dat je wel even de juiste mensen moest weten te vinden. Vandaar dat deze makelaar in Nijverdal voorstelde om een goede brochure te maken en om op een zonnige dag een keer langs te komen om de woning te fotograferen. Wanneer je dit namelijk doet wanneer het weer niet mooi is, dan krijg je heel sombere foto’s en dat heeft effect op de verkoop van een woning. Dergelijke tips van deze makelaar in Nijverdal vonden wij heel nuttig en wij hebben hem daarom ook de leiding laten nemen. Uiteindelijk heeft hij ons huis heel goed weten te taxeren en toen de woning eenmaal op internet stond, kregen wij al heel snel reacties. Vervolgens heeft deze makelaar in Nijverdal er alles aan gedaan om de onderhandelingen zo goed mogelijk te leiden. Dat leidde ertoe dat wij een heel goede prijs voor onze woning hebben gekregen.

Wij waren ons huis in een mum van tijd kwijt

Wij zijn heel blij dat wij met Piksen Makelaars in zee zijn gegaan. Deze mensen zijn zeer professioneel en door hen waren wij ons huis zomaar kwijt. Kortom:

  • wij zijn zeer te spreken over de service van dit bedrijf
  • wij lieten hier een heel mooie brochure van ons huis maken
  • wij werden heel goed bijgestaan tijdens de onderhandelingen

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op Piksen.com voor meer informatie.