23-12-2018 Webwinkels en Webshops 0

Een week geleden ging onze koelkast stuk. We hadden de koelkast iets langer dan 5 jaar en vonden dat erg vroeg voor een koelkast. We hadden destijds de koelkast tweedehands via een online marktplaats gekocht, omdat dit veel goedkoper was. Een nieuwe koelkast kan erg duur zijn en we dachten dat we een goede deal hadden gemaakt. Deze koelkast kochten we voor ongeveer de helft van de prijs en we kregen zelfs het aankoopbewijs erbij. Uiteindelijk bleek het een slechte aankoop te zijn, want koelkasten gaan normaal langer dan 5 jaar mee. De laatste tijd merkten we al vaak dat de koelkast niet meer goed koelde, maar vaak was dit tijdelijk. De koelkast deed het soms wat slechter, maar koelde de volgende dag weer prima. Misschien was het verstandiger om de koelkast te laten repareren, maar we waren nu te laat. Mijn vrouw en ik wilden graag een nieuwe koelkast kopen en bezochten een grote elektronicazaak bij ons in de buurt. Ze verkochten daar veel koelkasten, maar wij vonden de bekende merken erg duur. Er waren wel goedkopere koelkasten aanwezig, maar die waren vaak van onbekende merken en erg lelijk. Teleurgesteld gingen we weer naar huis. We zochten online naar een andere oplossing, of een webshop waar we goedkoop een koelkast konden kopen. We lazen toen een artikel over B-Keus witgoed. B-Keus witgoed zijn artikelen die een lichte beschadiging hebben, geen verpakking meer hebben, of retour gestuurd zijn. Vaak is de schade erg klein en kan je het bijna niet zien, hierdoor kunnen winkels het artikel echter niet meer verkopen voor de volle prijs. Mijn vrouw en ik vonden dit erg interessant en het leek ons verstandig om op zoek te gaan naar B-Keus witgoed.  

Voordelig B-keus witgoed kopen bij DeWitgoedOutlet.nl

Online zochten we naar websites waar we B-keus witgoed konden kopen en vonden een aantal websites. Een van de websites die we vonden was https://www.dewitgoedoutlet.nl/b-keus-witgoed van het bedrijf DeWitgoedOutlet.nl. We zagen dat dit bedrijf veel verschillende soorten witgoed verkoopt. Je kan op de website tweedehands witgoed kopen, maar ook B-keus witgoed. We bekeken de verschillende artikelen en zagen een erg groot aanbod. We zagen diverse koelkasten van bekende merken die verkocht werden voor de helft van de prijs. Voor deze prijs vonden we het niet erg om een koelkast te kopen. In de keuken namen we de maten op van de oude koelkast, om te zien welke nieuwe koelkast zou passen. We konden gemakkelijk zoeken op zeer zuinige koelkasten, zodat we extra geld op energiekosten zouden besparen. We vonden al snel een zuinige koelkast die we allebei mooi vonden voor een zeer goede prijs. We vergeleken de prijs van de koelkast met andere websites, maar konden het artikel nergens anders zo goedkoop kopen, zelfs niet op websites waar ze ook B-keus witgoed verkopen. We zagen dat we zelfs 12 maanden garantie bij deze koelkast zouden krijgen. Het leek ons verstandig om de koelkast te kopen en we plaatsen de bestelling. Voor de volgende dag konden we al een leverafspraak maken.  

Een prima koelkast

De volgende dag werd de koelkast gratis geleverd door de mannen van DeWitgoedOutlet.nl. Ze konden de oude koelkast gratis meenemen, zodat wij de koelkast niet hoefden weg te brengen. Er zit een kleine kras op de koelkast, maar dit valt bijna niet op. De koelkast ziet er voor de rest als nieuw uit en doet het erg goed. Voor B-keus witgoed en tweedehands witgoed raden wij DeWitgoedOutlet.nl aan.

  • Ze verkopen goedkope B-keus witgoed
  • Hebben veel verschillende artikelen
  • Ze verkopen ook bekende merken
  • De koelkast werd gratis geleverd