02-05-2018 Woning en Tuin 0

Bent u op zoek naar de juiste adviseur voor uw hypotheek? Dan zit u bij Van Bruggen Adviesgroep goed. Wij kunnen u alles vertellen over hypotheken en wat er precies mogelijk is voor u !in uw huidige situatie. Maar we kijken verder dan dat, want ook andere zaken zijn heel relevant bij het afsluiten van uw hypotheek. Denk hierbij aan zaken als het financieren van een mogelijke nieuwe woning, het kiezen voor een huurhuis of een koophuis en het zoeken naar een goede woning. Dit alles speelt mee bij het regelen van uw hypotheek en daarom zit u bij Van Bruggen Adviesgroep goed. Wij werken al jaren in dit vak en kunnen u niet alleen adviseren over hypotheken, maar ook omtrent andere zaken als het vinden van uw woning, verzekeringen en nog veel meer. Maak een afspraak gemakkelijk online of kom langs in een van onze vestigingen, zodat wij kunnen vertellen wat we voor u kunnen beteken.

Van Bruggen Adviesgroep: de plek voor al uw financiële zaken

Bij Van Bruggen Adviesgroep kunt u een heleboel zaken op één plek regelen, zodat u zeker weet dat het goed zit. Dat begint al bij de eerste stappen die u op de huizenmarkt, dus bij het verkennen van uw mogelijkheden. Zit u momenteel nog in een huurhuis en wilt u weten of u misschien beter kunt kopen? Of bent u juist een starter en zoekt u uw eerste woning? Wij kunnen u adviseren over wat er mogelijk is, waarbij we niet alleen rekening houden met uw hypotheek, maar ook met andere zaken die belangrijk zijn. Waar wilt u bijvoorbeeld gaan wonen en hoe zit het met uw persoonlijke situatie? Dit zijn allemaal zaken die belangrijk zijn bij het kiezen van de goede woning. Door de juiste vragen te stellen en met u in dialoog te gaan kunnen we bepalen wat het beste voor u is. Maar niet alleen als u momenteel nog geen hypotheek heeft kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u ook adviseren over uw huidige hypotheek, bijvoorbeeld of de kosten lager kunnen en het dus zinvol is om over te stappen. En omdat Van Bruggen Adviesgroep een onafhankelijke adviesgroep is hebben wij geen voorkeur voor bepaalde aanbieders, maar hebben wij echt alleen maar oog voor uw situatie. Van Bruggen Adviesgroep wil graag een oplossing vinden die bij u past en die niet bepaalt wordt door de markt of andere externe factoren. Het gaat erom dat u zich goed voelt in uw huis en met uw hypotheek!

De juiste hypotheek

Van Bruggen Adviesgroep is expert op het gebied van hypotheken en helpt u graag bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Daarnaast kunnen we adviseren over het juiste moment om een hypotheek af te sluiten, wat tegenwoordig steeds relevanter begint te worden. De markt schommelt veel en rentetarieven kunnen met de dag anders zijn, wat dus betekent dat het zinvol is om hier goed op te letten. De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep weten precies wat het juiste moment is om te investeren en hoe u dat dan moet doen. Kiest u ervoor om het rentepercentage vast te zetten en voor hoe lang dan? En heeft u de mogelijkheid tot de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Het zijn allemaal zaken die meespelen bij het afsluiten van uw hypotheek en waar uw adviseur van Van Bruggen Adviesgroep met u over in gesprek gaat. Samen met u kijken we dan naar wat u wilt en of u bijvoorbeeld al een woning op het oog heeft, of juist nog helemaal aan het begin van het traject staat. Kom daarom eens langs voor een geheel vrijblijvende eerste afsrpaak.