13-12-2018 Financiën en Verzekeringen 0

Als je voor het eerst een woning gaat kopen, dan kun je natuurlijk niet zonder een gedegen hypotheekadvies. Zelf heb je waarschijnlijk weinig idee van welke aanbieders er allemaal zijn op de hypotheekmarkt, het enige wat je zeker weet is dat je een dergelijke lening nodig hebt om de koop rond te kunnen krijgen. Want wie heeft er nu genoeg geld op de bank staan om een koopwoning cash af te kunnen rekenen? Je zult dus moeten lenen en een hypotheek is hiervoor het aangewezen middel. Maar bij wie kun je deze nu het best afsluiten? Daar kom je achter door hypotheekadvies in te winnen! Zoals gezegd zijn er heel veel verschillende aanbieders op deze markt, niet alleen banken bieden hypotheken aan, maar ook diverse andere financiële instellingen. Allemaal stellen ze weer hun eigen voorwaarden, hebben ze hun eigen regels en vragen ze een andere rente. Door al deze verschillende soorten hypotheekproducten die er te krijgen zijn, kan het lastig zijn om zelf een keus te maken. Het is voor jouzelf moeilijk beoordelen welke aanbieder en welk hypotheekproduct voor jou nu de beste keus is. Uit een hypotheekadvies kan dit wel duidelijk worden.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Als jij hypotheekadvies in gaat winnen, dan is het aan te raden om dit te doen bij een onafhankelijke adviseur. Dit lijkt misschien heel logisch, maar lang niet alle adviseurs zijn daadwerkelijk onafhankelijk. Win je bijvoorbeeld advies in bij je eigen bank, dan is de kans groot dat alleen de producten van die bank aan jou aangeraden worden. Als jij al zeker weet dat je voor je eigen bank wilt kiezen, dan is dat natuurlijk prima, maar als jij zo voordelig mogelijk uit wilt zijn en een lening wilt die zo goed mogelijk bij jou past, dan heb je hier veel minder aan. Het is dan de kunst een adviseur te vinden die echt een onafhankelijk hypotheekadvies geeft. Die aan geen enkele financiële instelling verbonden is en die ook geen vergoedingen krijgt voor klanten die hij aandraagt. Alleen dan kun je er zeker van zijn dat je echt eerlijk geadviseerd wordt en dat jou echt het beste product voor jouw situatie aangeraden wordt. Bij wie kun je nu terecht voor een dergelijk onafhankelijk hypotheekadvies? Van Bruggen Adviesgroep is hiervoor een uitstekende keus!

Goed advies

Het kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep voor jouw hypotheekadvies, levert jou verschillende voordelen op:

  • ze hebben vestigingen in heel Nederland
  • ze zijn volledig onafhankelijk
  • hun advies is helder en deskundig
  • vrijwel alle geldverstrekkers worden vergeleken

Doordat zij meer dan zestig filialen hebben, zitten zij ook altijd wel bij jou in de buurt en kun jij ook altijd goed bij hen terecht. Zij hebben altijd snel tijd voor jou en dat is van belang als jij een huis op het oog hebt. Je wilt dan snel weten waar je aan toe bent en welke mogelijkheden je hebt, zodat je droomhuis niet voor je neus weggekaapt wordt door iemand anders! Een ander voordeel van hun hypotheekadvies, is dat je eerste gesprek met hen altijd gratis en vrijblijvend is. In dit eerste gesprek worden jouw wensen vastgesteld en kunnen jullie een beeld krijgen van elkaar. Je kunt daarna besluiten of je met hen door wilt gaan. Zij kunnen jou bovendien niet alleen uitstekend helpen bij het afsluiten van jouw eerste hypothecaire lening, zij kunnen jou ook helpen bij het oversluiten van jouw huidige lening naar een variant die beter bij jouw situatie past. Zo kun je vaak echt flink besparen! Wil jij graag een hypotheekadvies en wil je weten welk filiaal bij jou in de buurt zit? Kijk dan even op vanbruggen.nl!