10-07-2020 Juristen en Advocaten 0

Ik ben vorig jaar gescheiden van mijn inmiddels ex en dat was een van de beste dingen die ik in mijn leven gedaan heb. Het is namelijk zo dat ik een heel ongelukkig huwelijk had en het was voor mij dan ook duidelijk dat ik graag van mijn man af wilde, maar het was heel lastig om hem te overtuigen dat een scheiding de enige oplossing voor mij was. Hij vond namelijk dat wij een goed huwelijk hadden en dat was heel vervelend. Het zegt ook genoeg over hem dat hij dacht dat wij gelukkig waren, zonder dat bij mij te peilen. Ik heb toen een lange procedure ingezet en uiteindelijk konden wij dan eindelijk scheiden. Mijn ex heeft daar echter altijd moeite mee gehad en hij heeft er ook altijd alles aan gedaan om te zorgen dat hij mij het leven zo zuur mogelijk kon maken. Zo wilde ik bijvoorbeeld afgelopen jaar graag met onze kinderen naar mijn ouders in Spanje gaan. Ik moest daarom een paspoort voor de kinderen aanvragen en daarvoor heb je ook de toestemming nodig van de vader omdat je je kinderen anders zou kunnen ontvoeren. Mijn ex weigert toestemming te geven voor de aanvraag van een paspoort voor de kinderen. Mijn ex weigert toestemming te geven voor de aanvraag van een paspoort omdat hij het idee heeft dat ik hem niet genoeg betrek in het maken van belangrijke beslissingen. Ik vind dit kolder omdat ik hem juist vraag om toestemming. Mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven en daardoor kon ik dus lange tijd niet met de kinderen naar mijn ouders. Ik vond het heel vervelend en dat mijn ex weiger toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven, komt voornamelijk voort uit het feit dat hij mij gewoon wil dwarsbomen. Ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om te kijken wat er allemaal te regelen was om van hem af te komen. Mijn ex weigert namelijk toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven, maar kan daar geen enkel goed argument voor geven. Genoeg reden dus om een keer te kijken wat de mogelijkheden waren om dit zonde hem te regelen.

Mijn ex weigert toestemming te geven voor de aanvraag van een paspoort

Mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven, maar gelukkig heb ik ontdekt dat wanneer hij dit puur doet om mij te dwarsbomen, er mogelijkheden zijn om dit probleem op te lossen. Ik ben namelijk op het internet gaan zoeken en toen heb ik de site Vervangende-Toestemming-Zaken.nl gevonden. Deze site is heel interessant voor mensen die dezelfde problemen ervaren met hun ex en vandaar dat ik u ook op deze site wilde wijzen. U zult zien dat u hier heel veel handige en nuttige informatie kunt vinden.

Kijk ook nog even op deze site

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om zaken te regelen als uw ex medewerking weigert, dan kunt u:

Ik kon uiteindelijk zonder mijn ex een paspoort voor mijn kinderen aanvragen.