24-09-2018 Webwinkels en Webshops 0

Dit jaar besloot ik om mijn tuin flink aan te pakken. Ik ben iemand die het leuk vind om in de tuin bezig te zijn, maar ik had er nooit veel tijd voor. Met een drukke baan en oppassen op de kleinkinderen, bleef er niet veel tijd over voor de tuin. Een half jaar geleden besloot ik om minder te gaan werken. Ik heb de financiën en mijn pension goed op orde en besloot om het eindelijk rustiger aan te doen. Ik hoef niet zo veel jaar meer te werken en met parttime werken heb ik meer tijd om de dingen te doen waar ik nooit aan toe kwam. Ik heb liever nu wat meer vrije tijd nu ik nog gezond ben. Gelukkig was dit geen probleem bij mijn werk. Een van de eerste dingen die ik wilde aanpakte was mijn tuin. Wij hebben thuis een mooie grote tuin, maar het is nu vooral onderhoudsvriendelijk met veel tegels en weinig groen. Ik had ingedachte om meer gras en mooi pad van boomschors aan te leggen. Toen ik de plannen met mijn besprak vond ze het prima, zolang ze maar lekker kan zitten in de tuin. Mijn schoonzoon wilde mij wel helpen. Ik kon wat meer op de kleinkinderen oppassen, zodat hij meer tijd vrij had. Op het internet had ik al een aantal leuke ideeën gevonden en ik had alles netjes voor me uitgetekend. Bijna alle tegels zouden eruit gaan, daarvoor in de plaats meer gras, een aantal fruitbomen aan de kanten en een mooi pad door het midden van boomschors. Mijn schoonzoon kon een aantal weekenden meehelpen en we gingen aan de slag.          

Tuinpad met boomschors

Na een aantal weekenden hadden we al veel gedaan en de tuin zag er al erg anders uit. De tegels waren vervangen voor gras en de fruitbomen stonden in de tuin. Het werd nu tijd voor het pad door de tuin. Ik ging langs bij een groot tuincentrum in de buurt, om te kijken of ze me konden helpen met boomschors. Maar het aanbod wat ze hadden viel mij erg tegen. Ik was van plan om Frans boomschors te kopen, omdat dat normaal langer meegaat. Normaal gaat het een aantal jaar mee en dan moet je het vernieuwen, daarom wilde ik graag Franse want dat blijft langer goed. Maar helaas hadden ze dit niet meer. Ik vroeg of dat binnenkort weer leverbaar zou zijn, maar dat wisten ze niet, ze hadden namelijk problemen met de leverancier. Teleurgesteld keerde ik terug naar huis, om te kijken of ik iets op internet kon vinden. Ik kwam uit bij www.boomschors.nl, hier hadden ze nog wel genoeg op voorraad en nog voordeliger ook. Ik besloot om het hier te kopen en kreeg ook gratis worteldoek bij mijn bestelling.  

Goed advies van boomschors.nl

Een aantal dagen later kwam de bestelling binnen en we konden verder met de tuin. Een medewerker van de website had nog contact met ons opgenomen, om ons een aantal handige tips te geven. Met deze tips zou de boomschors langer goed en in betere conditie blijven. De worteldoek die wij bij de bestelling kregen hielp ook nog eens om onkruid tegen te gaan. Dit was een extra voordeel, want onkruid weghalen is niet mijn favoriete klusje. Na een dag hard werken was het pad af en het ziet er erg mooi uit.

Als je opzoek bent naar boomschors dan is boomschors.nl een goede keuze

  • Ze hebben veel verschillende soorten boomschors
  • Hebben een goede prijs, vaak beter dan de tuincentrums
  • Zijn erg vriendelijk en behulpzaam
  • Hebben vaak goede acties