05-07-2018 Kinderen en Speelgoed 0

Kinderen hebben vaak veel spulletjes en daar is weinig mis mee. Maar het gebruik van opbergkisten is dan wel een uitkomst! Als je geen duidelijke plek creëert waar je kind alles in op kan bergen, dan zul je zien dat al het speelgoed binnen de kortste keren overal door het huis slingert. Niet alleen geeft dit veel rommel, het zorgt er ook voor dat schoonmaken lastig is, dat je struikelt over de spullen en dat je zoon of dochter nooit datgene terug kan vinden waar hij of zij op dat moment eigenlijk mee wil spelen. Chaos dus, maar geen nood, opbergkisten kunnen hier uitstekend hulp bij bieden! Als je kids van jongs af aan leert dat ze hun eigen speelgoed op moeten ruimen, dan zullen zij dit snel genoeg ook zelf gaan doen. Het is dan alleen wel handig als zij ook weten waar ze het moeten laten en als ze dit niet al te netjes hoeven te doen. Een open kast waarin ze alles keurig uit moeten stallen, dat zal voor de meeste jonge meisjes en jongens teveel gevraagd zijn. Maar in opbergkisten kunnen ze gewoon alles gooien. Dan is het toch opgeborgen, zonder dat het de klus voor hen te ingewikkeld maakt en jouw huis ziet er weer netjes uit!

Verschillende soorten opbergkisten

Natuurlijk is het zo dat er niet maar één soort kist is, er zijn verschillende soorten opbergkisten te krijgen. Je denkt waarschijnlijk na het lezen van bovenstaande vooral aan de grotere exemplaren, waar je lekker veel in kwijt kunt. Maar daarnaast zijn er ook kleinere modellen verkrijgbaar. Deze zijn heel geschikt voor het opbergen van kleinere spulletjes, zoals kindersierraden. Dergelijke kleine spulletjes wil je natuurlijk liever niet in een grote kist hebben liggen, dan vind je het niet weer tussen al het andere dat er in ligt. Zorg er dus voor dat de opbergkisten die je aanschaft passen bij hetgeen je kind er in op moet ruimen. Het is ook helemaal niet vreemd om er meerdere te kopen, zodat ze voor alles een geschikte opbergplek hebben. Naast verschil in formaat, bestaat er ook verschil in vorm. Je hebt exemplaren die er uit zien als een soort schatkist, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een bankje, waarbij de zitting ook dienst doet als klep van de opbergbak. Zo heeft je kind ook meteen een eigen plekje om te zitten, heel multifunctioneel dus! Uiteraard zijn opbergkisten ook nog in verschillende kleuren te krijgen, zodat je deze kunt laten passen bij de eigen kamer van jouw zoon of dochter. Of je kunt kiezen voor een blankhouten exemplaar, zodat zij deze nog helemaal zelf kunnen versieren!

Ruim assortiment

Wat voor soort opbergkisten jij ook zoekt, bij Speelgoedfamilie.nl zul je het zeker kunnen vinden! Je kunt bij hen bijvoorbeeld terecht voor:

  • kleine sierradenkistjes
  • opbergbanken
  • grote kisten die lijken op een schatkist
  • kistjes met een schuifdeksel

Uiteraard allemaal verkrijgbaar in verschillende formaten en verschillende vormen en modellen. En in verschillende kleuren of juist gemaakt van blankhout. Als jij dus opbergkisten aan wilt gaan schaffen om het opruimen voor jouw kids een stukje gemakkelijker te maken, dan moet je zeker eens een kijkje bij deze zaak nemen! Je zult zien dat ze ook voor jou een perfect exemplaar in het assortiment hebben. Zoek dus op hun website het ideale model uit en plaats je bestelling! Je kind zal hier zeker heel blij mee zijn en zal het opruimen niet zo’n vervelende klus meer vinden als eerst! Opbergkisten maken het leven van veel ouders en kinderen dus echt een heel stuk gemakkelijker!

Lees meer…