01-01-2019 Ondernemers en Particulieren 0

Heb jij een schilders klus in Schiedam die opgepakt moet worden, maar waar je zelf niet je handen aan vuil wilt maken? Dan ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Schiedam. Een schildersbedrijf dat niet alleen professioneel te werk gaat, maar daarnaast ook betrouwbaar is. Schildersbedrijf PAM van der Aa is zo’n schildersbedrijf in Schiedam. 

Schildersbedrijf PAM van der Aa is een schildersbedrijf in Schiedam 

Soms heb je van die klusjes in en om het huis waar je gewoon een professioneel bedrijf voor moet inhuren. Zelf ben ik een redelijk ervaren klusser en kan ik de meeste klusjes in en om het huis zelf wel uitvoeren. Schilderen is alleen absoluut niet mijn ding. Helaas moest ik er deze zomer toch aan geloven. Ik zag er echt tegenop om mijn kozijnen te schilderen. Ik woon namelijk in een oud huis uit de jaren veertig en hoewel ik het interieur voor het grootste gedeelte heb opgeknapt, kan er aan het huis zelf nog wel het een en ander gedaan worden. In de afgelopen jaren is de vloer opnieuw gelegd en zijn de muren opnieuw gedaan. Dit jaar vond ik het dus tijd om mijn kozijnen opnieuw te schilderen. De verf is er bijna overal al vanaf gebladderd en bij meerdere kozijnen heb ik al last van houtrot. Ik houd echter absoluut niet van schilderen, dus ik besloot dat ik een professioneel schildersbedrijf wilde inschakelen voor deze klus. Maar waar vind je dan zo’n schildersbedrijf in Schiedam? Dat is natuurlijk een hele goede vraag. Ik ben zelf een redelijke doe-het-zelver, dus ik had nog nooit eerder een schildersbedrijf in Schiedam hoeven inschakelen. Ik besloot even op internet rond te kijken, op zoek naar het beste schildersbedrijf in Schiedam voor mijn schilders klus. Al gauw kwam ik uit bij Schildersbedrijf PAM van der Aa. Schildersbedrijf PAM van der Aa is een professioneel schildersbedrijf in Schiedam. Je kunt Schildersbedrijf PAM van der Aa onder andere inschakelen voor: 

  • Schilderen 
  • Houtrot reparatie 
  • Schilderwerkonderhoud 
  • Vastgoedonderhoud 

Schildersbedrijf PAM van der Aa leek mij dus het perfecte schildersbedrijf voor het schilderen en repareren van mijn kozijnen. Ik nam direct contact met hen op om een afspraak te maken. Meteen de volgende dag kwam er iemand van Schildersbedrijf PAM van der Aa langs om mijn kozijnen te bekijken en te bespreken wat er moest gebeuren aan het schilderwerk. Ik legde uit dat ik alle kozijnen van binnen en van buiten geschilderd wilde hebben. Ik legde ook uit dat het een oude woning betreft en dat er dus hier en daar wat houtrot is opgetreden. De schilder bekeek de kozijnen en de plekken waar het hout was gaan rotten. Hij vertelde mij dat het geen enkel probleem was om het te repareren en er vervolgens overheen te schilderen. Ik maakte met de schilder een nieuwe afspraak en ik kreeg van hem een prijsopgave. Tot mijn verbazing was de dienst ontzettend betaalbaar. Twee dagen later kwam de schilder van Schildersbedrijf PAM van der Aa weer langs. Hij repareerde de rotte kozijnen en schilderde al mijn kozijnen van binnen en van buiten prachtig over. Mijn kozijnen zien er weer als nieuw uit en passen nu ook weer bij de rest van het huis. 

Neem contact op voor meer informatie 

Als jij ook op zoek bent naar een schildersbedrijf in Schiedam, dan kan ik je Schildersbedrijf PAM van der Aa zeker aanraden. Of je nu een schilder nodig hebt voor een schilders klus binnen, of voor buiten, bij Schildersbedrijf PAM van der Aa ben je aan het goede adres. Neem contact op via https://schildersbedrijf-vanderaa.nl/schildersbedrijf-schiedam/ en maak nu een afspraak.