30-01-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Houd je ook zo van winkelen? Maar betrap je jezelf erop dat je elke keer weer naar dezelfde winkels gaat? Dat heb ik in het verleden ook weleens gehad. En dan vond ik het tijd voor iets nieuws. En onlangs heb ik een geweldig nieuw merk ontdekt, namelijk damesmode van High. Ik ben zo blij dat ik dit merk heb ontdekt. Want het bevalt me zo ontzettend goed in meerdere opzichten. Daarom wil ik mijn verhaal graag delen met iedereen die het maar horen wil. Ik kende het namelijk niet, totdat ik in Venray aan het winkelen was. Ik zat niet helemaal lekker in mijn vel en was ineens ook helemaal klaar met de kleding die in mijn kast hing. Ik heb veel kleding weggegeven aan anderen en toen had ik weer ruimte voor iets nieuws. Ik ging met een vriendin naar Venray, ik ken deze stad zelf niet zo goed. En daar was ik blij mee, want ik zocht naar iets nieuws en origineels. Mooie kleding die mij weer een fris en nieuw uiterlijk zou kunnen bezorgen. Zodat ik weer zou kunnen stralen. En dat gebeurde toen ik met damesmode van High kennismaakte.

Ga voor damesmode van High naar Ricor

We liepen door de stad en ineens riep mijn vriendin dat we bij haar favoriete winkel waren aangekomen. Ik was erg benieuwd en liep achter haar aan. Toen ik binnenkwam, viel het me op dat we gelijk heel vriendelijk werden geholpen. Ze stonden echt voor ons klaar en tegelijkertijd konden we lekker onze eigen gang gaan. Dat was al heel erg prettig, in veel winkels gaat dat wel eens anders. En toen viel mijn oog een aantal keer op een bepaald kledingstuk. Elke keer bleek het damesmode van High te zijn. Ik kende het niet maar was zeer aangenaam verrast. Damesmode van High is precies wat bij mij past en waar ik van houd:

  • Prachtige vormgeving en afwerking
  • Exclusief kleurgebruik
  • Fijn om te dragen

Ik vind het altijd belangrijk dat je iets origineels daagt. Dat je niet gelijk ziet dat het van een of andere keten komt. Of dat de kans groot is dat je in een restaurant een ander tegenkomt met hetzelfde kledingstuk. Het moet mooi gemaakt zijn van goede stoffen, ook daar let ik op. En het draagcomfort staat ook bovenaan mijn prioriteitenlijstje. Je moet er niet aan denken dat je iets moois draagt, maar dat het niet lekker zit. Daarom ben ik zo blij met damesmode van High.

Winkelen wordt hier pas echt leuk

Ik vond alles zo mooi, dat ik in een keer drie kledingstukken heb gekocht. En ik draag het echt heel vaak. Dat is zo prettig, ik werd er weer helemaal blij van. Ik ben echt fan van dit merk, maar ook van de winkel. Je kunt heerlijk shoppen bij Ricor. Dus ga naar de site https://www.ricor.nl/nl/damesmode-high, voor een eerste kennismaking. Zo kun je meer lezen over de winkel en wat ze allemaal te bieden hebben. Maar je kunt hier ook meer lezen over damesmode van High. Als je het nog niet kent, is het zeker slim om meer over dit merk te lezen en de mooie plaatjes op de site te bekijken. Naast de damesmode van High verkoopt deze winkel nog veel meer moois. Denk hierbij aan merken als Michael Kors, Marc Cain en Closed. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze kledingwinkel, daar word je zeker vrolijk van. Je kunt hier rekenen op een zeer goede service en originele kleding voor mooie prijzen.