14-06-2018 Woning en Tuin 0

Een kantoor is doorgaans een plek waar je zelf aan het werk bent, waar je personeel aan het werk is en/of waar je je klanten ontvangt. In al deze drie gevallen is het van belang dat het kantoor hygiënisch schoon is. Als je alleen zelf werkzaam bent in het kantoor, dan kun je wellicht denken dat het niet zo belangrijk is hoe schoon het kantoor is. Wellicht laat je het kantoor niet schoonmaken, omdat je liever op de kosten bespaart. Het is inderdaad zo dat je personeel of klanten geen last hebben van de viezigheid of louche uitstraling van het kantoor. Maar het is altijd een goed idee om bij jezelf te rade te gaan of je enkel in een schone ruimte wilt vertoeven vanwege anderen of vanwege je zelf. Want hoe je het ook wendt of keert, het is gewoon fijner en gezonder om te werken in een frisse ruimte die goed hygiënisch schoon is. Het zorgt ook voor meer productiviteit, want een onopgeruimd kantoor met veel viezigheid zorgt ook voor een gelijksoortige rommelige mindset. Daardoor ben je minder gemotiveerd en dat leidt er vervolgens toe dat je de zaken nog meer laat verslappen. Hierdoor wordt je kantoor alsmaar viezer en rommeliger en voor je het weet ben je zelf helemaal niet meer productief. Maar als je te maken hebt met collega’s, dan kun je het je sowieso niet meer veroorloven om het kantoor niet schoon te maken. Je hebt dan immers een verantwoordelijkheid richting je collega’s. Zij verdienen het in ieder geval om in een schoon kantoor te werken. Daarom is het altijd verstandig om een schoonmaakbedrijf in te schakelen. De schoonmakers kunnen jouw kantoor dan schoonmaken. Als je klanten ontvangt in het kantoor, dan moet je je kantoor helemaal schoon laten maken. Een representatieve uitstraling bereik je alleen als het kantoor mooi netjes is en dus ook goed schoon. Als klanten een kantoor binnen lopen en ze zien overal stof en viezigheid en vervolgens komen ze jouw kantoor binnen waar het één grote bende is, dan maakt het niet veel uit of je nu wel of niet professioneel bent en de klant uit de brand kunt helpen. Het kwaad is dan al geschied. Dat is de kracht van een eerste indruk en dus wil je eigenlijk in alle gevallen gewoon een schoon kantoor. Aangezien je daar zelf de tijd en expertise niet voor hebt, kun je ervoor kiezen om je kantoor schoon te laten maken door professionals.

Kantoor schoonmaken? Kies dan voor iemand.nl

Een kantoor schoonmaken kun je dus het beste uitbesteden. Daar heb je dan wel een goed en professioneel schoonmaakbedrijf voor nodig. Daarom kun je via iemand.nl je kantoor schoonmaken. Het is heel gemakkelijk, want via de site kun je in principe in drie stappen je kantoor laten schoonmaken. Die drie stappen vind je hieronder:

  • Vul je postcode in
  • Kies tijd en datum
  • Geniet van een schone werkplek

Je kunt bij stap twee dus zelf aangeven hoe laat de schoonmakers langs moeten komen en je kunt ook meteen de frequentie aangeven. Je kunt 1 keer in de week je kantoor schoonmaken, maar het kan ook 2 keer in de week of bijvoorbeeld 1 keer n de twee weken. Dat hangt ook weer samen hoe intensief het kantoor wordt gebruikt.

Neem contact op met iemand.nl

Dus als je je kantoor wilt schoonmaken, aarzel dan niet langer en neem snel contact op met iemand.nl. Je hebt dan altijd een schoon kantoor waar je zelf prettig kunt werken en waar je ook zonder probleem klanten kunt ontvangen.