12-06-2018 Helpdesk en Servicedesk 0

Zoekt u naar de gegevens van de klantenservice van Essent, een van de grootste energieleveranciers van Nederland? Dan zult u op hun website allerlei telefoonnummers tegenkomen. Bijvoorbeeld hun storingsnummer en het nummer om uw persoonlijke gegevens aan door te geven. uw abonnement wijzigen of een zakelijke vraag stellen aan de klantenservice van Essent? Dan hebt u weer een geheel ander nummer nodig. om wegwijs te worden uit dat doolhof is er nu klantenservice.support. Dit is de website waar u een enkel nummer vindt dat u kunt gebruiken om snel de klantenservice van Essent mee te kunnen bereiken. De juiste afdeling krijgt u direct aan de lijn omdat we u namelijk doorverbinden. En die kosten van dat gesprek vallen reuze mee! Kijk maar op de website naar de actuele kosten per minuut. Wilt u liever de juiste gegevens van ons ontvangen zodat u in uw eigen tijd de klantenservice van Essent kunt opbellen? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Die krijgt u telefonisch van ons dus houdt pen en papier bij de hand. Het probleem bij deze grote organisaties is voor u misschien nog wel dat u vanwege al die keuzes door de bomen het bos niet meer ziet. Vroeger was het veel eenvoudiger. U kon een brief sturen en bellen. Tegenwoordig kan men zowel bellen naar diverse nummers, mailen, het online contactformulier invullen en dan ook nog eens chatten. Daarnaast kunt u proberen om een ouderwetse brief te schrijven maar het is eenvoudiger en sneller om bijvoorbeeld de klantenservice van Essent te contacteren via een sociaal medium. Maar niet iedereen is daar lid van dus dat plan kan de prullenbak in als u geen Facebook of Twitter hebt. Afijn, wij luisteren graag naar uw wensen, opmerkingen, vragen en zelfs klachten en verbinden u, als u dat natuurlijk wenst, direct door met de juiste afdeling van de klantenservice van Essent.

Iedere dag verbinden wij mensen door met de klantenservice van Essent

Of u nu de klantenservice van Essent wilt bereiken of die van Nuon dan wel Greenchoice, bij ons kan het allemaal. En dat is natuurlijk nog lang niet alles. Want het is niet alleen ons doel om de contactgegevens van vrijwel energieleveranciers up to date te houden, we verzamelen van zoveel mogelijk grote en kleine ondernemingen in het land. Dat geldt ook voor bedrijven uit het buitenland die in dit land actief zijn en doorgaans een Nederlandstalige klantenservice aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan internationale telecomaanbieders. Om het u wat eenvoudiger te maken kunt u op diverse manieren via onze site de juiste gegevens opzoeken:

  • Zoek naar het juiste nummer van de klantenservice van Essent door de zoekbalk te gebruiken,
  • Of bel met 1840 en wordt direct doorverbinden,
  • Of selecteer de desbetreffende categorie.

Vergeet u niet om ons korte nummer te noteren?

Of misschien nog wel verstandiger: sla het direct op in uw smartphone, dan kunt u ons absoluut niet meer kwijtraken. En dat is maar goed ook want er komt vast en zeker een dag dat u de klantenservice van Essent weer eens nodig hebt. Of het nummer van uw telecomprovider dan wel plaatselijke supermarkt dan wel verzekeraar. Al deze gegevens verzamelen wij en we zorgen er tevens voor dat al die gegevens up to date en dus actueel blijven zodat u altijd op ons kunt rekenen. U kunt gebruik maken van dit nummer van maandag tot en met vrijdag van 08:000 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Zelfs op zondag werken wij en wel van 10:00 tot 19:00 uur.