30-07-2018 Mens en gezondheid 0

Als je niet meer wilt roken, maar het lastig vindt om de gewoonte op te geven, dan is het een idee om over te stappen op een e sigaret. Deze sigaret is natuurlijk niet zo ongezond als de traditionele tabakssigaret. Het voordeel van deze elektronische sigaret is dat je de gewoonte van roken kunt handhaven. Het is immers niet alleen maar een fysieke verslaving. Als je stopt met roken, dan ben je ook die kleine momentjes kwijt waarin het normaal gesproken voor jou zo fijn is om een sigaret op te steken. Als niet roker kun je dit vergelijken met koffiedrinken. Koffie is meer dan alleen een vloeistof waarmee je je smaakpapillen kunt bevredigen en waarmee je een bepaalde hoeveelheid cafeïne binnen kunt krijgen. Koffie is vooral ook een sociale drank. Je gaat immers bij iemand op de koffie, je gaat tijdens een date een kopje koffie halen en op zondag als de visite langskomt, dan is het natuurlijk belangrijk dat er koffie met taart geserveerd kan worden. Daarnaast is de hele maatschappij ook nog eens gericht op het aanbieden van koffie in allerlei verschillende soorten en maten. In de stad kom je verschillende koffiebars tegen waar professionele barista’s voor jou de beste koffie inschenken. Als je opeens stopt met koffiedrinken, dan moet je dat dus ook allemaal opgeven. Met roken is dat ook zo, want als je stopt met roken, dan kun je na de maaltijd niet meer even een sigaretje op steken. Je kunt niet bij de koffie even een lekker sigaretje roken en ook tijdens de pauzes op je werk kun je niet meer even ontspannen met een sigaret. Maar als je overstapt op de e sigaret, kun je op al die momenten toch nog roken. Het is dan weliswaar geen traditionele sigaret, maar het is wel een vorm van roken. Daarnaast kun je e liquid kopen met een echte tabakssmaak en met nicotine. Dus ook je smaakpapillen en je fysieke behoefte kun je bevredigen met een e sigaret en de bijbehorende e liquid. Daarnaast is roken, in tegenstelling tot koffie, geen sociaal fenomeen meer. Als roker ben je eerder een sociale outcast. Je wordt overal naar buiten gestuurd en men vindt het zeker niet prettig als je in hun bijzijn een sigaret opsteekt. Maar met een e sigaret is dat ook allemaal niet meer aan de orde. De vapor die je uitblaast stinkt niet en is ook niet schadelijk voor de mensen om je heen. Het is in ieder geval niet zo schadelijk als de rook die je uitblaast wanneer je een traditionele sigaret rookt.

De beste e liquid bestel je eenvoudig online

Mocht je op zoek zijn naar een e liquid, dan kun je deze gewoon online bestellen. Als je een beetje scheikundig bent ingesteld, dan kun je de e liquid ook zelf maken. De ingrediënten die je daarvoor nodig hebt kun je ook online bestellen. Dit kan allemaal via de site van nieuwesigaret.nl. Nieuwe Sigaret is een winkel waar je van alles kunt kopen voor je e sigaret. Je kunt je eigen e liquid samenstellen, maar je kunt ook bestaande e liquid bestellen via de webshop. Wil je dus een beetje experimenteren met smaken, dan kun je dat regelen via nieuwsigaret.nl.

De verschillende mogelijkheden van nieuwesigaret.nl

Op de site zie je meteen ook wat de verschillende mogelijkheden zijn. Je kunt op nieuwesigaret in ieder geval terecht voor:

  • Groothandel
  • Basis plus shots
  • Flesjes
  • Puur tabak

Als je e liquid nodig hebt, dan kun je dit via de site toevoegen aan de winkelwagen en bestellen.