19-11-2018 Ondernemers en Particulieren 0

Eergisteren had ik een groot probleem, ik had al een paar dagen lang een viezige rioollucht in mijn huis hangen en had daar ook al eens met mijn partner over gesproken. Eerst dachten we nog dat het misschien een dode muis ergens was, maar na een paar dagen liep opeens de afvoer ook niet meer goed door. Toen bedachten we dat het misschien wel eens zou kunnen liggen aan ons riool dat verstopt was. Dat klopte toen we de checklijst langsgingen op rioolprobleemkwijt.nl. Het water kon inderdaad niet goed weggespoeld worden, zoals aangegeven wordt op de website. Toen hebben we eerst even gebeld met de plaatselijke rioleringsdienst, maar zij hadden het te druk om ons te kunnen helpen. Aangezien ik normaal altijd eerst even afwacht en kijk of iemand in ons eigen het dorp kan helpen, deed ik dat nu ook bij ons riool dat verstopt was. Maar omdat niemand ons echt op korte termijn kon helpen, besloot ik toch om nog wat beter te kijken op rioolprobleemkwijt.nl en daar zag ik dat ik de hele dag en nacht zou kunnen bellen naar hun service en dat zij ook bij mij thuis zouden langskomen. 

Rioolprobleemkwijt.nl hielp toen mijn riool verstopt was

Op hun website werd ik ook direct geholpen door iemand van de klantenservice, genaamd Anna, die in een soort pop-up verscheen op mijn beeldscherm zodra ik de website opende. Daar kon ik direct aangeven wat er scheelde bij mijn thuissituatie en het riool dat verstopt was. Zij konden mij verder helpen aan een ontstopper die bij mij thuis langs zou komen om het probleem op te lossen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje in paniek was, omdat het water niet goed wegspoelde en vanwege de ontzettende stank in huis. Ik dacht eigenlijk dat dit niet zo 123 opgelost kon worden. Gelukkig stelden ze mij direct heel erg gerust op de website rioolprobleemkwijt.nl en verzekerden mij dat mijn riool dat verstopt was, snel weer ontstopt zou worden en dat daarmee alle problemen zouden verdwijnen. Vervolgens verwezen ze me door naar een van de pagina’s op hun website, waarbij ik de oorzaken van de verstopte afvoer kon vinden. Dat zijn bijvoorbeeld:

  • Ophoping van viezigheid
  • Etensresten in het riool
  • Zeepresten in het riool

Ik denk dat bij ons juist dat laatste er ironisch genoeg voor heeft gezorgd dat we een riool verstopt hadden. Ik vind het altijd erg belangrijk dat alles zo schoon en hygiënisch mogelijk is, dus heb ik overal in het huis zeep staan. Nooit had ik verwacht dat juist daardoor ons riool verstopt raakte, maar gelukkig konden de mensen van rioolprobleemkwijt mij snel helpen. 

Waarom hun hulp bij riool verstopt?  

Ik heb besloten om de zeep wel te laten staan in het huis, maar weet nu gelukkig wel wat ik moet doen als ik weer een riool verstopt heb. Dan ga ik direct weer naar rioolprobleemkwijt.nl. Ik heb hun telefoonnummer ook alvast even in mijn telefoonboek opgeschreven, omdat ik dan de volgende keer direct kan bellen. Dat is ook het handige eraan, je kan ze vierentwintig uur per dag bereiken, dat noem ik wel een behoorlijk goede service. Verder zijn ze trouwens ook erg aardig aan de telefoon en via die pop-up in het scherm. Ze stelden me heel goed op mijn gemak en verzekerden me dat het probleem snel opgelost zou worden. Daarmee was ik erg blij en vandaar dat ik hun van harte aanraad mocht je ook een riool verstopt hebben. Het probleem is op zich al vervelend genoeg en dan wil je gewoon dat er snel iemand komt om het te verhelpen.