10-12-2018 Auto's en Motoren 0

Toen ik laatst weer een factuur kreeg van mijn verzekeringsmaatschappij, schrok ik mij een hoedje. Ik moest namelijk heel veel geld betalen voor de verzekering die ik voor mijn auto had afgesloten en dat terwijl ik een van de meest eenvoudige verzekeringen had afgesloten die je maar kunt bedenken. Dat was niet echt iets waar ik gelukkig van werd en vandaar dat ik ben gaan kijken of ik misschien naar een andere verzekering kon overstappen. Ik wilde namelijk graag wat doen aan mijn vaste lasten. Ik heb mij daarom diezelfde dag nog voorgenomen dat ik graag ergens mijn autoverzekering vergelijken wilde. Ik ben even op het internet op zoek gegaan naar een site die dit mogelijk kon maken. Ik kwam terecht op allerlei sites die weliswaar goed leken, maar die mij steeds op het verkeerde been zetten. Dat schoot dus niet veel. Ik dacht even dat het autoverzekering vergelijken niet zou gaan lukken, maar toen kwam ik terecht op de site van Netpolis. Via deze site kun je heel goed je autoverzekering vergelijken en dat ben ik dan ook meteen gaan doen. Wat heel prettig is aan deze site is dat je niet alleen eenvoudig je autoverzekering vergelijken kunt, maar dat je ook meer tekst en uitleg kunt vinden over de verschillende soorten verzekeringen. Ik zag hierdoor dat ik een heel dure, doch basale verzekering had afgesloten. Dat schoot natuurlijk niet op en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken welke aanbeveling mij zou worden gedaan wanneer ik mijn autoverzekering vergelijken ging. Ik heb dus alle gegevens omtrent mijn auto, en mijn rijgedrag ingevuld en toen ging ik mijn autoverzekering vergelijken. Ik kreeg een uitgebreid overzicht gepresenteerd met verzekeringen die in mijn geval het meest voordelig zouden zijn. Dat was heel handig en bovendien was de informatie die ik gepresenteerd kreeg, zeer bruikbaar. Ik heb daarom meteen gekozen om over te stappen naar een andere verzekering.

Ik ging mijn autoverzekering vergelijken en ben toen meteen overgestapt

Toen ik eenmaal mijn autoverzekering vergelijken ging via Netpolis.nl, zag ik dat ik veel meer betaalde voor mijn verzekering dan nodig was. Ik betaalde namelijk veel geld, terwijl ik daar heel weinig voor terugkreeg. Dat was natuurlijk een deal van niks en ik ben dan ook blij dat ik mijn autoverzekering vergelijken ging met andere verzekeringen. Daaruit bleek dat ik bij een ander bedrijf voor minder geld een betere verzekering kon krijgen. Dat was precies wat ik nodig had. Ik heb daarom meteen mijn verzekering laten omzetten nadat ik ook deze autoverzekering vergelijken ging met andere opties. De optie die als beste uit de bus kwam toen ik mijn autoverzekering vergelijken, bleek in alle opzichten de beste keus te zijn. Het fijne aan deze site is dat ze niet alleen maar letten op wat het goedkoopst is. Men let hier namelijk heel erg op wat het beste is. Dat is heel handig omdat je op deze manier zeker weet dat je goed verzekerd de weg op gaat.

Ik bespaar nu heel veel geld per jaar

Ik ben blij dat ik ben overgestapt op een andere verzekering. Ik betaal nu minder, terwijl ik beter verzekerd ben. Dat kan met recht een goede deal worden genoemd denk ik. Kortom:

  • ik ben blij dat ik Netpolis.nl heb geraadpleegd
  • ik heb nu een veel betere verzekering
  • ik betaal veel minder geld per maand

Wilt u weten of u ook een betere deal kunt sluiten? Kijk dan vandaag nog even op de site van Netpolis.nl. U zult zien dat u hier heel snel een vergelijking kunt maken.