26-01-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Een magneetbord gebruikt men op school maar ook op het werk. U zult heel wat lange vergaderingen moeten ondergaan waar men met flipovers en whiteboards, een ander woord voor magneetbord, werkt en waar u wellicht ook ooit voor staat. Op school gebruiken docenten het als modern schoolbord. Het is eenvoudig uit te wissen met een magnetische wisser en er kunnen posters aan bevestigd worden door het vast te zetten met kleine magneetjes. Daarnaast kunt u de magneetbord ook nog eens grondig schoonmaken met de spray die u ook op onze website kunt vinden. Onze site is namelijk de webwinkel bij uitstek waar u in groten getale borden kunt kopen inclusief accessoires in alle soorten en maten. Zo is het zelfs mogelijk om aan ons door te geven in welke afmetingen u een magneetbord wilt hebben zodat we het zo spoedig mogelijk op maat kunnen snijden en kunnen leveren. Vindt u dat een mooi voorstel? Kijk dan eens op whiteboard-flipover.nl. Een dergelijk bord zult u elders niet zo goedkoop kunnen vinden. Zeker niet als u eens in onze outlet store kijkt. Dat is de pagina met producten die ons assortiment verlaten en dat is dan ook de plek waar u magneetbord tegen zeer scherpe kortingen kunt kopen. Ook op Facebook houden we u trouwens graag op de hoogte van veranderingen in ons assortiment en spannende acties. Vergeet dus niet om ons te liken op dat sociale medium.

U kunt een magneetbord online bestellen in uw gewenste maten

Een magneetbord is standaard op universiteiten, hoge scholen en vergaderruimtes. Ook in het basis en middelbaar onderwijs zien we steeds vaker dat leraren kiezen voor een magneetbord. Het zwarte op een witte achtergrond is een stuk aangenamer voor de ogen van de leerlingen en is het niet behaaglijk dat u niet langer hoeft te krijten? Met een stift schrijven op een magneetbord is vele malen prettiger dan die ouderwetse krijtjes. Hopelijk kiest u dus ook voor een magneetbord. U kunt trouwens ook een flipover bij ons kopen. U hangt lange vellen papier op dat u zelfs in drietallen naast elkaar kunt hangen aan dit systeem. Terwijl het bord tevens dienst doet als whiteboard.

  • Hebt u een keuze weten te maken? Voeg het product dan toe aan uw digitale winkelmandje en maak eventueel een gratis profiel aan. Handig als u in de toekomst een accessoire na wilt bestellen,
  • Maar een account aanmaken is zeker niet noodzakelijk. Vul anders iedere keer uw bedrijfsgegevens in en vergeet niet om uw contactgegevens tevens te vermelden,
  • Dan betaalt u door gebruik te maken van een online betaalsysteem. Sneller maar ook veiliger is niet mogelijk dus log in op iDEAL, PayPal en betaal. Uiteraard kunt u ook met uw creditcard betalen.
  • U ontvangt een bevestiging in uw inbox en we laten het u ook weten als het magneetbord uw kant op komt. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan mag u er wel vanuit gaan dat u morgen al met het bord kunt gaan werken.

Vergeet niet om de outlet in de gaten te houden!

Valt de bestelling uit boven de tien euro? Dan zijn er verder geen verzendkosten aan verbonden. Dat bedrag hebt u toch al snel bij elkaar, tenzij u een enkele stift wilt kopen. Ook voor markers, stiften, schoonmaakspray en wissers bent u bijvoorbeeld in onze webwinkel aan het juiste adres. En wat dacht u van de handige bevestigingsmaterialen zodat u het bord snel en veilig kunt ophangen? Koopt u liever een prikbord of een display? Reken er maar op dat u ook dan bij ons zult slagen.