05-03-2018 Financiën en Verzekeringen 0

Is er binnen uw kantoor of uw bedrijf een vacature vrijgekomen? Wordt er een boekhouder gevraagd? Dan hopen we dat u eens op finovion.nl kijkt. Want als er een boekhouder gevraagd wordt dan wilt u waarschijnlijk een professional inhuren. Of het nu goed of juist iets minder gaat met uw bedrijf, uw financiële huishouding moet kloppend zijn. Want het staat of valt bij de administratie. Is dit niet op orde dan kunt u flink wat verlies maken met alle gevolgen van dien. Uw personeel wordt boos omdat ze niet op tijd uitbetaald krijgen en moeten overwerken en u krijgt te maken met schuldeisers omdat u bijvoorbeeld uw leveranciers niet op tijd kunt afbetalen. Maar als er een boekhouder gevraagd wordt om u te helpen bij belastingtechnische vraagstukken dan kunt u ook op onze medewerkers rekenen. We bereken de belastingaangifte, helpen u bij de aanvraag van toeslagen en vrijstellingen en kunnen de jaarrekening voor uw bedrijf opstellen. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Haal dan de vacature met “boekhouder gevraagd” maar weg van uw site want er is altijd wel een kantoor van Finovion bij u in de buurt te vinden die u adequaat kan helpen. Een kantoor bij u in de buurt hebt u trouwens snel gevonden want u kunt zowel via de landkaart een kantoor zoeken als via de totale kantorenlijst. Neem vervolgens via de mail of telefonisch contact met hen op voor verdere informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Uw advertentie met boekhouder gevraagd kan de prullenbak in

Want bij ons hebt u snel een accountant gevonden die u verder kan helpen bij uw administratie. Als er een boekhouder gevraagd wordt dan kan dat tot een lange zoektocht leiden. U wilt hem of haar eigenlijk liever niet in loondienst nemen omdat dit niet in uw huidige budget past. Mocht u gebruik willen maken van één van onze experts dan blijft hij natuurlijk bij ons werken en dus ook bij ons in loondienst. U verleent hem digitaal toegang tot uw administratie zodat hij er snel werk van kan maken. We beschikken over interessante software om het ook voor u duidelijker te maken. Want u mag er toch ook zeker van leren, ook al hebt u grote hekel aan papierwerk. Deze term is trouwens wat achterhaald want vrijwel alle administratieve zaken worden digitaal afgehandeld. Afijn, we willen u ook graag nog even een korte opsomming geven van activiteiten en dienst die we van u kunnen overnemen, gedeeltelijk of in zijn geheel en natuurlijk van diverse zaken waar we u over kunnen adviseren.

  • De financiële administratie en alle afzonderlijke delen daarvan inclusief de salarisadministratie,
  • Financieel advies,
  • De aangifte en pre-auditdiensten,
  • En ten slotte willen we de managementrapportage – en informatie ook zeker niet onbenoemd laten.

Bereken uw tarief direct online met onze rekenhulp

Of u nu voor korte tijd of juist voor een langere termijn een boekhouder gevraagd hebt, bij ons zult u altijd slagen. U kunt alvast laten berekenen wat u dit gaat kosten. Het zal in ieder geval veel goedkoper zijn dan wanneer u een accountant in dienst neemt. Maak direct een aanvraag door uw gegevens en opmerkingen in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk per mail of telefonisch contact met u op. Dus als er binnen uw kantoor een boekhouder gevraagd wordt dan weet u ons vanaf nu te vinden. Hopelijk spreken de recensies en de beoordeling boekdelen. Zo hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,7 en daar zijn we vanzelfsprekend uitermate trots op.

Lees meer…