04-03-2018 Woning en Tuin 0

U wilt duurzaam omgaan met het energieverbruik. U wilt de uitstoot van CO2 in uw eigen huis of bedrijfspand terugdraaien en ook minder gas verbruiken. De aardbevingen in Groningen zijn een direct gevolg van de gaswinst om nog maar te zwijgen van de opwarming van de Aarde. Zet de centrale verwarming daarom wat vaker uit en investeer in infrarood verwarming. Dit zijn grote panelen, verkrijgbaar in diverse afmetingen en diverse sterktes, die u eenvoudig en haast onzichtbaar aan uw muur kunt ophangen. Het resultaat is een relatief energiezuinige manier om uw woning mee te verwarmen. Want infrarood verwarming straalt, zoals de term al aangeeft, infrarode warmte uit. Dit is compleet ongevaarlijke en onzichtbare warmte. IR-straling is in principe licht en valt buiten het zichtbare elektromagnetische spectrum voor de mens. Bent u nieuwsgierig geworden naar infrarood verwarming? Kijkt u dan eens op heatxl.com want wij verkopen in groten getale infrarood verwarming. We zijn de groothandel bij uitstek met tien jaar ervaring in de import en verkoop van infrarood verwarming. We hebben van vele gerenommeerde merken de exclusiviteit en dat betekent dat u van deze merken alleen bij ons warmtepanelen kunt bestellen. Dat kan zowel in onze webwinkel als ook door een afspraak te maken met onze vestiging hier in Nederland. Want naast Roosendaal vindt u ons ook over de grens in Roeselare, Belgiƫ en in Heidelberg, Duitsland. Het is overigens wel aan te raden om van te voren een afspraak te maken, dan houden we daar rekening mee. Maar doorgaans zal de gehele bestelling online geschieden. Daar zult u erg veel tijd mee kunnen besparen.

Ter vervanging van uw radiatoren raden we infrarood verwarming aan

U kunt infrarood verwarming aldus vervangen voor uw lelijke oude radiatoren. Zeg maar gedag tegen het irritante geluid dat u hoort als er lucht in uw radiator zit. U hoeft uw cv-ketel ook veel minder vaak bij te vullen en u bespaart aanzienlijk op uw stookkosten. Het verschil met een cv dat de lucht niet direct wordt verwarmd maar indirect. Zoals u wel weet stijgt warme lucht en daarom zal de vloer nog steeds akelig koud aanvoelen als u er met blote voeten of op sokken overheen loopt. Infrarood verwarming verwarmt de objecten in uw kamer. Het kan daarbij gaan om meubelstukken maar ook om uzelf en uw huisdieren. Overtollige warmte komt direct vrij en wordt daardoor indirect aan de omgeving afgegeven. Als u het koud hebt, dan zult u dankzij de infrarood verwarming direct verwarmd worden en dat betekent dat u geen dikke kleren meer nodig hebt in de winter. Het zou helemaal ideaal zijn als u het combineert met vloerverwarming maar dat kan een flinke investering zijn. We bieden u voor uw woning maar ook voor de industrie infrarood verwarming aan. In dat geval gaat het om stralers waarmee u uw magazijn, werkplaats en loods zelfs vlug en duurzaam kunt verwarmen.

In onze webshop vindt u alle bekende merken

U kunt uw uitgekozen infrarood verwarming aldus direct online bestellen in onze webwinkel.

  • Geef aan hoeveel panelen u wilt kopen,
  • Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in,
  • Betaal via een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of uw creditcard.

U ontvangt een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten als uw bestelling is verzonden. Mocht u wat meer achtergrondinformatie wensen of onze bedrijfsfilm willen zien dan raden we het aan om ons op YouTube op te zoeken en om ons op Facebook te volgen. Tijdens kantooruren kunt u ons trouwens ook online via de chat aanspreken.