12-04-2018 Woning en Tuin 0

Een huisnummer is het nummer dat door de gemeente aan een opstal wordt gegeven. U denkt natuurlijk direct aan een woonhuis, maar ook bedrijfspanden, grote kantorencomplexen en woonboten hebben een eigen huisnummer. Er zijn vele manieren voor het nummeren van straten. Meestal zijn de even en oneven nummers tegenover elkaar en soms loopt het door, bijvoorbeeld als de straat ooit aan een kant bebouwd werd. Een huisnummer op de voordeur is in ieder geval een belangrijk onderdeel van uw huis. Het zorgt ervoor dat de diverse postbezorgers en pakketbezorgers in een oogopslag zien waar ze moeten zijn net als de gasten die bij u langskomen. Het is een verplicht onderdeel van de opstal. Het moet duidelijk zijn, vanaf de straatkant, wat uw huisnummer is. Zoek u daarom naar een website waar u snel en voordelig die afgebladderde cijfers aan de muur kunt vervangen voor een stijlvol design? Kijk dan eens op onze website want wij verkopen diverse nummers van hoogwaardige kwaliteit. Naast nummers kunt u ook voor het naambordje, dat overigens niet verplicht maar wel erg gewenst is, terecht. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Wacht dan niet langer maar kijk vooral even op naambordencentrale.nl. We bieden u sterke bordjes die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Bordjes die allerlei typen weersomstandigheden aankunnen, hun kleur behouden en dus niet worden aangetast door zonlicht. Want de zon kan op de langere termijn vat krijgen op een keur aan materiaal in en rondom uw huis. Maar onze bordjes zullen aldus stand houden.

Wist u dat een huisnummer verplicht is?

Weet u al precies welk type huisnummer u wilt hebben? Kijk dan op de website bij de juiste categorie. Zo bieden we u een huisnummer van emaille aan maar ook van aluminium en roestvrij staal. Liever een wat goedkopere variant omdat uw huisnummer uit vele getallen bestaat? Kies dan de Basic variant die doorgaans van hoogwaardig kunststof zijn vervaardigd.

  • Kiest u voor een simpel wit bordje?
  • Of toch liever voor een bord met een gouden randje of geheel in een opvallende misschien zelfs wel reflecterende kleur?
  • En wat te denken van de aankoop van losse cijfers? Bestaat uw huisnummer uit meer dan 1 getal? Dan kunt u de cijfers namelijk ook los bestellen en naast elkaar aan de muur bevestigen. Daar zult u ongetwijfeld hoge ogen mee opgooien.

Natuurlijk verkopen we geen gouden producten maar mocht u die look graag willen creƫren dan kunt u het bordje van messing overwegen. Selecteer eerst het materiaal en vervolgens de kleuren die tot uw beschikking staan. Dan kiest u de nummers uit en kunt u de bestelling voltooien door uw gegevens in te vullen en direct online te betalen met behulp van een digitaal betaalsysteem waarbij u kunt denken aan iDEAL, PayPal of uw creditcard. Reken er maar op dat we waarschijnlijk de volgende dag al de producten laten bezorgen want we hebben alle afgebeelde producten steevast op voorraad.

Koop er ook direct een naamplaatje bij

Denk dus aan het vervangen van uw huisnummer als er nu een half vergaan bordje aan de muur naast de voordeur of zelfs aan de voordeur hangt. Wij zijn van alle markten thuis zodat u altijd wel een huisnummer kunt vinden dat past bij de rustieke uitstraling van de wijk waarin u bent komen wonen. Kijk vervolgens ook bij de naambordjes die we uiteraard op maat kunnen maken net als onze speciale lijn voor bedrijven. Wist u trouwens dat alle producten gratis worden verzonden? Dus tel uit uw winst en bestel nu direct.