21-02-2020 Beveiliging en Bewaking 0

Sommige spullen zijn onvervangbaar. Al had je miljoenen euro’s op de bank, dan nog kun je deze spullen niet vervangen. Dat komt omdat de items ofwel uniek zijn en dus niet door een ander item vervangen kunnen worden of ze bevatten toegevoegd waarde. Deze toegevoegde waarde is vaak emotioneel, maar het kan ook om documenten gaan zoals contracten waarmee je een bepaalde invloed kunt uitoefenen. Die handtekening op het contract geeft je immers een bepaalde uitgangspositie. Denk aan het recht op een erfenis bijvoorbeeld. Hoewel het object zelf een stuk papier is met een waarde van misschien een fractie van een cent, is de toegevoegde waarde onbetaalbaar. Hetzelfde geldt voor objecten met sentimentele waarde. Een sieraad is een object waar je objectief gezien een bepaalde financiële waarde aan kunt verbinden. De ring is in die zin bijvoorbeeld 1000 euro waard. Mocht je de ring verliezen, dan kun je via de 1000 euro van de verzekering een nieuwe kopen. Maar die nieuwe bevat niet dezelfde sentimentele waarde. Deze waarde zit niet in de ring zelf, maar is door de jaren heen tot stand gekomen via de relatie tussen ring en drager. Het is omwille van dit soort artikelen dat je er goed aan doet om een brandwerende kluis te kopen via allesveilig.nl. In principe heb je voor de spullen in je woning een inboedelverzekering afgesloten. Mocht er brand uitbreken, dan kun je via de verzekering alle beschadigde spullen vervangen. Maar de verzekering is nutteloos als het op artikelen aankomt die toegevoegde waarde bezitten. Daarom is het zaak om deze spullen juist extra goed te beschermen. Een brandwerende kluis zorgt er voor dat dieven deze objecten niet zomaar even mee kunnen graaien. Tevens zorgt een brandwerende kluis voor de juiste bescherming als er brand uitbreekt. Je tv zal het niet overleven, maar deze heeft ook geen toegevoegde waarde. Dat betekent dat je deze makkelijk kunt vervangen door een nieuwe. Maar de spullen in de brandwerende kluis overleven de brand en hoef je dus ook niet te vervangen. Iets met sentimentele waarde kun je na het verlies nooit meer terugkrijgen. Als het immers is vernietigd door brand, dan is het voor altijd verloren. Daarom is het zo belangrijk om dit soort objecten op te bergen in een brandwerende kluis. Voor een dergelijke kluis ben je bij allesveilig.nl aan het juiste adres. Dus als je nog geen brandwerende kluis hebt maar wel veel spullen die je veilig wilt opslaan, surf dan snel naar de website. 

Een brandwerende kluis bestel je online

Je kunt de brandwerende kluis gemakkelijk online bestellen via de website van allesveili.nl. Dit geldt niet alleen voor brandwerende kluizen. Je kunt hier tal van verschillende soorten kluizen bestellen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Privé kluizen
  • Vloerkluizen
  • Laptop kluizen

Veiligheid heeft niet alleen maar te maken met het veilig opbergen van spullen. Daarom ben je bij allesveilig.nl ook het goede adres voor alarmsystemen of camerasystemen. Dus als je je woning optimaal wil beveiligen, dan ben je op de goede plek bij allesveilig.nl

Betrouwbaar winkelen bij allesveilig.nl

Dankzij het webwinkel keurmerk weet je dat je vertrouwd kunt winkelen bij deze webwinkel.